Отидете към основна версия

6 255

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
Снимка: Shutterstock

От средно управленски до тясно специализирани служители се търсят в края на септември. От почасов учител до търговец с гръцки език. Част от голяма хранителна верига отваря нов магазин в София и също набира персонал за него.

ХОВАГ ООД

Международен концерн със седалище в Швейцария и дъщерни дружества в България и Китай. Предлага кабелен монтаж, системи с плъзгащи се вериги, търговия с кабели и компоненти.

Вижте свободните позиции на ХОВАГ ООД

Фондация Дигиталните деца

Инициативата DigitalKidZ® е проект на Фондация “Дигиталните деца”. Създадена на 01 ноември 2014г в подкрепа на дигиталната грамотност и иновативното образование, DigitalKidZ® променя съвременната методология за преподаване в училище и повишава дигиталната грамотност на обществото ни. Крайната цел е безопасна употреба на технологиите от подрастващите, намалена младежката безработица и емиграцията, повишаване ефективността на образователната система и функционалната грамотност на населението.

Вижте свободните позиции на Фондация Дигиталните деца

ЕС ТИ ЕМ ГРУП ЕООД

STM GROUP е млада, но амбициозна спедиторска компания с екип от опитни професионалисти. За кратката си история е получила доверието на много големи компании и е успяла да се докаже като надежден и предпочитан партньор. Мисията й е да предостави индивидуални и икономически ефективни транспортни решения, съобразени със специфичните изисквания и подплатени от нашите експертни познания и опит.

Вижте свободните позиции на ЕС ТИ ЕМ ГРУП ЕООД

ТОПЛИВО ГАЗ ЕООД

Повече от 50 години Топливо Газ е българският доставчик на безопасна и надеждна енергия. За над половин век вие, нашите клиенти в цялата страна, се убедихте, че основната ни цел е да задоволим напълно вашите нужди. Ние обаче нямаше да сме това, което сме, ако ги нямаше професионалистите – вашите лични доставчици на газ, винаги на едно безплатно телефонно обаждане разстояние. Благодарение на своите способности, опит и отдаденост, Топливо Газ може да си позволи да ви обещае пълен комфорт за години напред.

Вижте свободните позиции на ТОПЛИВО ГАЗ ЕООД

Максима България ЕООД

"Максима България” ЕООД e представител на Maxima Grupe UAB - най-големият работодател и инвеститор в Литва, Латвия и Естония. Оперира на българския пазар като собственик на веригата T MARKET, с 63 супермаркета в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Максима България ЕООД

БОРО Теракол ООД

Компанията произвежда сухи строителни смеси: циментови лепила за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фуги на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др. Високото качество на продуктите, осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, опазването на околната среда и предотвратяването на нейното увреждане и спечелване на общественото доверие е персонален ангажимент на всеки член от екипа, което доведе до въвеждане и сертифициране на Система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001-2008.

Вижте свободните позиции на БОРО Теракол ООД

ДЖИ ТРИ ИНВЕСТ ООД

Консорциум от фирми “Джи Инвест” е инвестиционна компания с интереси в строителството, закупуване на парцели, обезщетяване на собственици, която с тясно сътрудничество с Поларис Билдинг А ООД една от водещите строителни фирми в бранша построила над 20 сгради в София и страната, има амбицията трайно да се утвърди на българският пазар.

Вижте свободните позиции на ДЖИ ТРИ ИНВЕСТ ООД

Феуджи България ЕООД

Глобална компания за технологии и облачни услуги, специализирана в различни области. Вярва в предлагането на решения, които ще имат измеримо положително въздействие върху бизнеса.

Вижте свободните позиции на Феуджи България ЕООД


Свързани новини