Last news in Fakti

28 Септември, 2017 18:47 6 248

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

От средно управленски до тясно специализирани служители се търсят в края на септември. От почасов учител до търговец с гръцки език. Част от голяма хранителна верига отваря нов магазин в София и също набира персонал за него.

ХОВАГ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Международен концерн със седалище в Швейцария и дъщерни дружества в България и Китай. Предлага кабелен монтаж, системи с плъзгащи се вериги, търговия с кабели и компоненти.

Вижте свободните позиции на ХОВАГ ООД

Фондация Дигиталните деца

ТОП работодатели на седмицата

Инициативата DigitalKidZ® е проект на Фондация “Дигиталните деца”. Създадена на 01 ноември 2014г в подкрепа на дигиталната грамотност и иновативното образование, DigitalKidZ® променя съвременната методология за преподаване в училище и повишава дигиталната грамотност на обществото ни. Крайната цел е безопасна употреба на технологиите от подрастващите, намалена младежката безработица и емиграцията, повишаване ефективността на образователната система и функционалната грамотност на населението.

Вижте свободните позиции на Фондация Дигиталните деца

ЕС ТИ ЕМ ГРУП ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

STM GROUP е млада, но амбициозна спедиторска компания с екип от опитни професионалисти. За кратката си история е получила доверието на много големи компании и е успяла да се докаже като надежден и предпочитан партньор. Мисията й е да предостави индивидуални и икономически ефективни транспортни решения, съобразени със специфичните изисквания и подплатени от нашите експертни познания и опит.

Вижте свободните позиции на ЕС ТИ ЕМ ГРУП ЕООД

ТОПЛИВО ГАЗ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Повече от 50 години Топливо Газ е българският доставчик на безопасна и надеждна енергия. За над половин век вие, нашите клиенти в цялата страна, се убедихте, че основната ни цел е да задоволим напълно вашите нужди. Ние обаче нямаше да сме това, което сме, ако ги нямаше професионалистите – вашите лични доставчици на газ, винаги на едно безплатно телефонно обаждане разстояние. Благодарение на своите способности, опит и отдаденост, Топливо Газ може да си позволи да ви обещае пълен комфорт за години напред.

Вижте свободните позиции на ТОПЛИВО ГАЗ ЕООД

Максима България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

"Максима България” ЕООД e представител на Maxima Grupe UAB - най-големият работодател и инвеститор в Литва, Латвия и Естония. Оперира на българския пазар като собственик на веригата T MARKET, с 63 супермаркета в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Максима България ЕООД

БОРО Теракол ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията произвежда сухи строителни смеси: циментови лепила за керамични облицовки, сухи шпакловъчни смеси на циментова и гипсова основа, цветни смеси за запълване фуги на керамични облицовки, мазилки на циментова и гипсова основа и др. Високото качество на продуктите, осигуряването на здравословни и безопасни условия на труд, опазването на околната среда и предотвратяването на нейното увреждане и спечелване на общественото доверие е персонален ангажимент на всеки член от екипа, което доведе до въвеждане и сертифициране на Система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001-2008.

Вижте свободните позиции на БОРО Теракол ООД

ДЖИ ТРИ ИНВЕСТ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Консорциум от фирми “Джи Инвест” е инвестиционна компания с интереси в строителството, закупуване на парцели, обезщетяване на собственици, която с тясно сътрудничество с Поларис Билдинг А ООД една от водещите строителни фирми в бранша построила над 20 сгради в София и страната, има амбицията трайно да се утвърди на българският пазар.

Вижте свободните позиции на ДЖИ ТРИ ИНВЕСТ ООД

Феуджи България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Глобална компания за технологии и облачни услуги, специализирана в различни области. Вярва в предлагането на решения, които ще имат измеримо положително въздействие върху бизнеса.

Вижте свободните позиции на Феуджи България ЕООД



Свързани новини