Отидете към основна версия

1 311 0

Преференциални условия за участие в изложение COPIS до 31 юли

  • иец-
  • изложение-
  • печат-
  • copis

Печатът на текстил се оформя като един от основните акценти на международия форум през тази година

Преференциални условия за участие. От тази възможност могат да се възползват компаниите от бранша на рекламните и печатните комуникации, заявили участие в международното изложение COPIS до 31 юли.

Единственият бизнес форум в България, който ежегодно обединява професионалистите в печатния и рекламния сектор, ще се проведе от 25 до 27 септември в Интер Експо Център. Компаниите могат да заявят своето участие и да се запознаят с възможностите за представянето си чрез сайта copi-s.com.

Сред акцентите през тази година се откроява отново печатът на текстил. Авторитетният форум за рекламната и печатната индустрия в Югоизточна Европа ще отвори вратите си и за новостите при дигиталния печат, материалите и консумативите, графичния и пространствения дизайн, сувенири, подаръци, рекламен текстил и визуални комуникации. Сериозен е фокусът и върху управлението на бизнес процесите в условията на съвременните технологични условия. Вниманието ще привлекат и иновативните POS дисплеи, приложими при рекламите в точката на продажба.

Осмото издание на COPIS се очертава като най-мащабното досега и ще се проведе за втори пореден път едновременно с ТМТ Експо – изложението, посветено на материалите и технологиите в текстилната индустрия. „Изложителите в COPIS ще разположат щандовете си върху площ, надхвърляща 7500 кв.м.“, коментират организаторите. Иновативните технологии и фирмени предложения ще обхванат зали 2, 3 и 4 на Интер Експо Център.

Над 6000 бяха посетителите през 2018 г.

През 2018г. над 6000 професионалисти посетиха изданието, което утвърди COPIS като водещо събитие за сектора в Югоизточна Европа. В него се включиха над 130 директни изложители от България, Германия, Китай, Румъния, Полша, Чехия и Унгария. А изданието през тази година дава заявка за още по-големи мащаби и увеличен интерес както на участници, така и на посетители от България и чужбина.

Подробна информация за COPIS и възможностите за участие в изложението, ще откриете на copi-s.com.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини