Отидете към основна версия

40 738 72

Двама шофьори загинаха при жестока катастрофа

  • катастрофа-
  • стара загора-
  • шофьори-
  • загинали-
  • ранен
Снимка МВР

Двама шофьори загинаха при жестока катастрофа в Стара Загора. В реанимацията на болницата в Стара Загора е настанен 56-годишен пътник. Причина за произшествието е предприет обратен завой от автомобила.

Инцидентът стана около 09.20 ч. по старозагорската улица «Патриарх Евтимий”, срещу дом № 3, разположен северно от бензиностанция “ЛУКОЙЛ”. Лек автомобил ВАЗ “2104”, със софийска регистрация, управляван от 48 годишния С.М. от Стара Загора, предприема “обратен завой”, в резултат на което в него се блъска движещия се зад него мотоциклет “Сузуки”, със старозагорска регистрация, управляван от 28 год. Т.М. от Стара Загора. От челния сблъсък между мотоциклета и лекия автомобил, “ВАЗ”-а се обърнал по таван и преустановил движението си в източното полуплатно.

При катастрофата на място са загинали : водачите на автомобила и мотоциклета, а пътуващия във “ВАЗ”-а – Г.Г., 56 годишен от Стара Загора е с диагноза”политравма”. Той е откаран в отделение “Реанимация” на МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини