Отидете към основна версия

61 724 169

Подготвят сценарий за оцеляването на Гешев и свалянето на правителството?

  • иван гешев-
  • сотир цацаров-
  • правителство-
  • сценарий-
  • боец-
  • гражданско сдружение боец

Междувременно БОЕЦ обявиха, че в следващите дни предстои да публикуват информация и документи с данни "за ролята на Иван Гешев в едно от най-бруталните престъпления от последните години"

Снимка: БГНЕС

"Цацаров и Гешев подготвят сценарий за оцеляването на Гешев, свалянето на правителството и връщането на мафията! Цацаров подаде оставка като шеф на КПКОНПИ, а истинската причина за тази оставка е именно сценарият, който се подготвя по заповед на Пеевски и Бойко Борисов".

Това пишат от гражданско сдружение "БОЕЦ" в публикация на своя сайт.

"Първото и задължително условие за реализирането на този сценарий е Гешев да оцелее на своя пост, което да доведе до оставката на настоящето правителство и връщането на мафията на власт. Ако правителството не се справи с Гешев, Гешев ще се справи с него – няма как да не се съгласим с тази сентенция.

През последните няколко месеца Цацаров, като шеф на КПКОНПИ, направи няколко акции в знакови кметства на ГЕРБ – в Стара Загора, в Пловдив, в Бургас. Преписките по тези акции вече са в прокуратурата. По информация на БОЕЦ, съвкупност от наши контакти, но и граждански опит, след 8 февруари, когато очакваме решението на Конституционния съд за това дали министърът на правосъдието може да иска прекратяването на мандата на главния прокурор, но без значение от решението, изведнъж прокуратурата ще започне да влиза в кметства на ГЕРБ, ще започне да арестува кметове, зам.-кметове и общински съветници на ГЕРБ. Гешев изведнъж ще се превърне в най-големият борец срещу корупцията. Всичко ще се извърти така, че искането на оставката му ще изглежда нелогично", обясняват от сдружението.

"Чия оставка ще искате тогава – на човека, който е борец срещу корупцията и арестува кметовете на ГЕРБ?“ – това ще бъде внушението и посланието. „Гешев арестува кметовете на ГЕРБ по преписките на Цацаров, който вие махнахте, защото започна да влиза в кметствата на ГЕРБ“, звучи продължението на това срамно внушение, което Борисов и Пеевски имат ресурса да направят, включително през своите медии", пишат още от БОЕЦ.

"Пеевски и Борисов са готови да жертват абсолютно всекиго, за да запазят властта си. Разбира се, обаче, всички тези арести няма да доведат до нищо Предупреждаваме българското общество и управляващото правителство за този сценарий, за да не се поддаваме на задаващите се манипулации и внушения. Гешев трябва задължително да си ходи, ако искаме да започне истинската борба с корупцията!", категорични са от сдружението.

Междувременно БОЕЦ обявиха, че в следващите дни предстои да публикуват информация и документи с данни "за ролята на Иван Гешев в едно от най-бруталните престъпления от последните години". Съобщават още, че въпросната информация е продължение по случая "Жоси".

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 334 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове