Отидете към основна версия

4 248 63

Георги Марков: Централна Европа ще спаси България

  • георги марков-
  • българия-
  • спасение-
  • ес

В неолибералните страни има свирепа цензура

Западът вече не е нашето спасение, спасението ни е Централна Европа, това стана ясно от анализа на бившия конституционен съдия Георги Марков, направен в предаването "Важните говорят" на Радио "Фокус".

"Гледах подробно и внимателно събитията в Брюксел (б.р вандалските прояви на футболни фенове и употребата на сълзотворен газ от полицията), и видях с очите си няколко евроатлантически "ценности" в действие: първата е, че хиляди мароканци с гора от марокански знамена потрошиха Брюксел, подпалиха го и се виждаше само смог и огън - сгради и коли горяха. Видях в действие ислямизирането и африканизирането на Европа и унищожаване на християнството", каза Марков, визирайки и безредиците в Амстердам, Антверпен, Лиеж и други градове в Европа.

Втората европейска ценност - сигурността на гражданите ѝ, също е унищожена, смята бившият конституционен съдия.

"Западът не може да осигури реда, живота, здравето и имуществото на своите граждани. Мароканските бежанци в Белгия са над половин милион вече. Сега им чупят стъклата, а след време ще им управляват страната. Това чака Белгия. ще се създават етнически партии от мигрантите, които ще завземат властта", е прогнозата на Марков.

Безсрамието и цензурата в неолибералните европейски медии, премълчаващи истината за това кой извършва погромите в редица европейски градове са другият голям проблем на стария континент, анализа още той.

"Чак когато се видя гората от марокански знамена, се видя големият проблем и чак тогава признаха", каза още Марков и добави: " Преди няколко години, когато германският канцлер канеше мигрантите с обещания за интеграция, единствен аз се обявих против и казвах, че Меркел е за съд с поканата да дойдат в Европа. Те дойдоха и премазаха хората на Коледния базар, преминаха с вандалски актове през Франкфурт, Висбаден и Кандел, докато се стигна до това мигрант да убие малко момиченце, защото не е отговорило на нагона му".

"Глобалният пакт имаше за цел за узакони безумието, че правото на миграция било основно човешко право. Аз бях против, защото, ако се считаш преследван и репресиран, се отива на КПП-то представяш си документите за самоличност и искаш убежище. Има Женевска конвенция по този въпрос", допълни още Марков.

"В Западна Европа предстоят граждански войни, до 30-40 години това ще се случи. Ще цитирам думите на един известен христояндемократ, шеф на службата за защита на конституцията в Германия - Ханс Георг Махелен : "Унграия е един фар в морето от политическа лудост на ислямизирана Европа", каза Христо Марков

В неолибералните страни има свирепа цензура. Не е имало и през комунизма такава, а в момента в България живеем във вчерашния ден - не се говори какво става в Америка, нищо не се говори за голямата победа на Тръмп и за започващите разследвания срещу Байдън и сина му. Милиардите давани за Зеленски, са се връщали за помощ на демократите в САЩ, анализира изборните резултати отвъд океана Марков.

Той допълни:" Тенденцията в Европа е ляволиберални правителства да вкарват мигранти, за да гласуват те за левицата. Това и в Германия се наблюдава, но ние не сме има кавали "елате", не сме казвали, че ще се справим, както обещаваше Меркел".

"Без да е виновна България, само защото е външна граница, ние станахме застрашена страна. Като станем буфер, Господ да ни е на помощ. Политиката на западна Европа е убийствено погрешна, тя доведе до ислямизация и въвеждане на джендър идеологията, съсипваща християнски брак и ценности. Европа днес 51-вият щат на Америка без право на глас, защото това е линията на Сорос, който има поддръжници в България. защото това е Америка на Байдън, не Америка на Тръмп.", каза още Марков.

Нашето раболепие ни е сковало от страх. Въпросът се повдигна в Унгария и Сорос бе изгонен от страната, допълни бившият конституционен съдия.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 76 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове