Last news in Fakti

30 Ноември, 2022 07:03 4 243 63

Георги Марков: Централна Европа ще спаси България

  • георги марков-
  • българия-
  • спасение-
  • ес

В неолибералните страни има свирепа цензура

Западът вече не е нашето спасение, спасението ни е Централна Европа, това стана ясно от анализа на бившия конституционен съдия Георги Марков, направен в предаването "Важните говорят" на Радио "Фокус".

"Гледах подробно и внимателно събитията в Брюксел (б.р вандалските прояви на футболни фенове и употребата на сълзотворен газ от полицията), и видях с очите си няколко евроатлантически "ценности" в действие: първата е, че хиляди мароканци с гора от марокански знамена потрошиха Брюксел, подпалиха го и се виждаше само смог и огън - сгради и коли горяха. Видях в действие ислямизирането и африканизирането на Европа и унищожаване на християнството", каза Марков, визирайки и безредиците в Амстердам, Антверпен, Лиеж и други градове в Европа.

Втората европейска ценност - сигурността на гражданите ѝ, също е унищожена, смята бившият конституционен съдия.

"Западът не може да осигури реда, живота, здравето и имуществото на своите граждани. Мароканските бежанци в Белгия са над половин милион вече. Сега им чупят стъклата, а след време ще им управляват страната. Това чака Белгия. ще се създават етнически партии от мигрантите, които ще завземат властта", е прогнозата на Марков.

Безсрамието и цензурата в неолибералните европейски медии, премълчаващи истината за това кой извършва погромите в редица европейски градове са другият голям проблем на стария континент, анализа още той.

"Чак когато се видя гората от марокански знамена, се видя големият проблем и чак тогава признаха", каза още Марков и добави: " Преди няколко години, когато германският канцлер канеше мигрантите с обещания за интеграция, единствен аз се обявих против и казвах, че Меркел е за съд с поканата да дойдат в Европа. Те дойдоха и премазаха хората на Коледния базар, преминаха с вандалски актове през Франкфурт, Висбаден и Кандел, докато се стигна до това мигрант да убие малко момиченце, защото не е отговорило на нагона му".

"Глобалният пакт имаше за цел за узакони безумието, че правото на миграция било основно човешко право. Аз бях против, защото, ако се считаш преследван и репресиран, се отива на КПП-то представяш си документите за самоличност и искаш убежище. Има Женевска конвенция по този въпрос", допълни още Марков.

"В Западна Европа предстоят граждански войни, до 30-40 години това ще се случи. Ще цитирам думите на един известен христояндемократ, шеф на службата за защита на конституцията в Германия - Ханс Георг Махелен : "Унграия е един фар в морето от политическа лудост на ислямизирана Европа", каза Христо Марков

В неолибералните страни има свирепа цензура. Не е имало и през комунизма такава, а в момента в България живеем във вчерашния ден - не се говори какво става в Америка, нищо не се говори за голямата победа на Тръмп и за започващите разследвания срещу Байдън и сина му. Милиардите давани за Зеленски, са се връщали за помощ на демократите в САЩ, анализира изборните резултати отвъд океана Марков.

Той допълни:" Тенденцията в Европа е ляволиберални правителства да вкарват мигранти, за да гласуват те за левицата. Това и в Германия се наблюдава, но ние не сме има кавали "елате", не сме казвали, че ще се справим, както обещаваше Меркел".

"Без да е виновна България, само защото е външна граница, ние станахме застрашена страна. Като станем буфер, Господ да ни е на помощ. Политиката на западна Европа е убийствено погрешна, тя доведе до ислямизация и въвеждане на джендър идеологията, съсипваща християнски брак и ценности. Европа днес 51-вият щат на Америка без право на глас, защото това е линията на Сорос, който има поддръжници в България. защото това е Америка на Байдън, не Америка на Тръмп.", каза още Марков.

Нашето раболепие ни е сковало от страх. Въпросът се повдигна в Унгария и Сорос бе изгонен от страната, допълни бившият конституционен съдия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    63 67 Отговор
    България ще се спаси, когато такива като теб не са на власт.

    Коментиран от #28, #47, #59

  • 2 Нека да пиша

    60 34 Отговор
    Агент-доносник пак изпълза .

    Коментиран от #29

  • 3 Някоя си

    74 13 Отговор
    България ще се спаси единственно когато стане свободна независима държава... С адекватна защита на държавната граница ...със силна армия като преди и единственните съюзи в които участва ни приемат за равни...с добре работещи закони и полиция на място......
    Сещате се за кое време говоря 😉

    Коментиран от #20, #27

  • 4 ДА ЗАЩОТО

    48 33 Отговор
    ЖАЛЪК герберастки МАЗНИК,СКОРО В ЗАТВОРА

    Коментиран от #48

  • 5 Боруна Лом

    26 5 Отговор
    НЕЕЕ...! ТЯ НИ РАЗКАЗА ИГРАТА,РЕДОМ С ТЕБ,НИКОЛАЙЧО! НА ШЕСТИ ДЕКЕМВРИ ИМАШ ИМЕН ДЕН, ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ПОЧЕРПИШ!
  • 6 Отвратен

    48 21 Отговор
    Това което няма да спаси България са комунистически доносници с фашистки уклон.
  • 7 Съветникът

    37 8 Отговор
    на Бою как да свалят едно дейно и добре работещо правителство , който с дуловското нещо посети ДС агента дори в Будапеща за разговори и инструкции (да не е по телефона). И редовно дава акъл с SMS - и на кухавелата , телефона ѝ не пада от ръката ѝ , в който тя постоянно се звери в Парламента ! Отвратително !!!
  • 8 Този фурнаджия пак ли се появи?

    43 12 Отговор
    Сега ли разбра, че запада не е спасение за България!? До вчера припяваше в хора на мутрата Боко(подлогата на Запада), днес друга песен пее. Това са те българските подлоги, все им е едно на кого се подлагат, за тях е важно келепир да има.
  • 9 След

    45 5 Отговор
    След крадливото 12 годишно управление на ГЕРБ, ни трябва спасение, поне нещо си призна този доносник.
  • 10 Чико

    39 20 Отговор
    Вчера слушах Марков по радио Фокус, ами прав е за доста неща!
  • 11 Търновец

    18 8 Отговор
    Аз не мога да повярвам че имаме такъв политик - ако Марков владее свободен Английски може да гледа на тубата клипове дигнати от консервативни теолози от Тел Авив че"... Израилтяните използуват Мюсюлманите срещу Християните и за книгата на проф. Чарлз Купчан от Georgetown университет че Европа не трябвало да се става като Византия - крепост за Християни. Лично Барак Хасан Обама (Еврей) разговаря с Европейски политици да приемат имигранти, а дори Българска медиа публикува снимки на яхта на богат Еврей от Англия в момент когато мигранти от Африка се качват. Стари градове като Дамаск и Алепо са строени от Дтароарменци.
  • 12 Обективно

    32 14 Отговор
    Това е началото на края на Европа.
  • 13 ПСР

    31 5 Отговор
    33 години се"спасяваме/спасяват"ни.Кой ли се не пробва по темата-последният "спасител"от БанкИ,също ще се помни дълго.Накрая,винаги изпълзява бивш агент на Службите,в слуая Николай,доносник на ВКР.А,благодаря ти,"спасителю"!
  • 14 Аве

    33 3 Отговор
    старши ти не виждаш ли, че Тулупа е най-големия разпространител на Сорос за БГ?!
  • 15 Сух

    16 9 Отговор
    Браво! Браво! Браво! Дайте път на истината!!!
  • 16 Г Марков отявлен Пополист и Нагаждач!!

    24 11 Отговор
    На тоя не може да му се вярва и дума!! Каква риза, е облякъл тоя, на Цветчета!
  • 17 123

    31 10 Отговор
    Нещата, които е написал Г.М. са верни, спор няма. Но от неговите уста, пардон написани от един доносник доста олекват и карат човек да си зададе въпроса: Кога е истински Г.М.? Когато клепа пред ДС, или сега? На негово място щях да си заровя главата в пъсъка и не се показвам по-далеч от балкона.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Русофил

    14 2 Отговор
    Само жените чакат някой да ги спаси..
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 един мармот завива глу пости в станиол

    21 11 Отговор
    Време е да спасиш БЪЛГАРИЯ от себе си!
  • 22 Българин

    22 7 Отговор
    А стига бе - синият фашист изпаднал в катарзис и открил топлата вода. Европа отдавна се самоубива етнически, а сега и икономически. България е пълна със западняци избягали от тамошната лудост.
    Наскоро един датчанин обясняваше как трябвало да избяга от някакви мюсюлмани дето искали да го убият в Грузия. А оттам дошъл при нас.
  • 23 Гошо тотално

    8 12 Отговор
    е изпуснал козите !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ха ха

    26 5 Отговор
    натъпкахте чекмеджетата благодарение на ;западните ценности; , започнахте да се правите на принцове , графове и не знам какви си още , сега ви хвана страх че сте прекалили с грабежа и се обръщате към терора за да защитите накраденото , наистина заслужавате по един чук
  • 26 мммда

    28 5 Отговор
    "Западът не може да осигури реда, живота, здравето и имуществото на своите граждани."
    Това е реален факт за съжаление, вече дори Германия(тая велика страна от близкото минало) не може да промени нещата, мюсолманите съставляват вече над 50% от населението и под 20 годишна възраст.
    Вече всичко на запад е на авто пилот.
    Просяци, бездомни, наркотици, кражби, рекет всичко се увеличи няколко пъти през последните години(това е реалноста във всички големи градове за съжаление)
  • 27 Ветеран от Протеста

    14 13 Отговор

    До коментар #3 от "Някоя си":

    Ахааа - сещам се за кое време имаш в предвид - това е времето на Царство България,преди да бъде окупирана от Руския Комунистически Освободител...Обаче сега реалността е трагична.В България живеят 2,5 милиона пенсионери и още толкова кандидат емигранти,половината от тях наркомани....
  • 28 Геша

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хмм":

    Ето първият който потвърди верността на казаното от Марков.
  • 29 Този

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Нека да пиша":

    Е вторият, ако не е същият даже.
  • 30 Госあ

    18 8 Отговор
    Айде и тоя голем християнин се извъди. От лапите на запада ще ни спасят тези, които ни спасиха и от турците.

    Коментиран от #38

  • 31 Долу ЕС

    23 7 Отговор
    България трябваше да се оправи като влезе в ЕС! Е ОПРАВИХА НИ, НАЙ БЕДНИТЕ И УМИРАЩИ. Вече е ясно,че за да се оправим трябва да излезем.
  • 32 Красимир Петров

    13 7 Отговор
    Отново агента на ДС говори
  • 33 Смерш

    17 4 Отговор
    Агент Николай от 06 отдел.
  • 34 На тебе

    12 3 Отговор
    ти трябва един седесарски шут за излизане от политиката.
  • 35 На тебе

    7 3 Отговор
    ти трябва един седесарски шут за излизане от политиката.
  • 36 Пловдив

    16 7 Отговор
    Когато един гнусен шпионин на ДС стане геополитически анализатор...!!! Да попитам ниското,мустакато и грозно същество:Живяло ли е някога в Европейска страна,за да говори за цензура, която всъщност главатаря му, банкянския тъп вол налагаше тук и продължава да налага?!
  • 37 Солей

    10 8 Отговор
    Хахахаха. ДС агента обяснява какво били "европейски ценности".

    Коментиран от #41

  • 38 .....

    9 7 Отговор

    До коментар #30 от "Госあ":

    Никой не те е спасявал от лапите на турците, ами си партнираше с турците и си делкаше зоните на влияние с тях. Затова Доганчо те управлява все още.
  • 39 Този е

    10 5 Отговор
    Гербаджиски по ми яр
  • 40 Философа

    22 2 Отговор
    Соросоидите изместват фокуса на темата към личноста Георги Марков, а не към точния анализ на Георги Марков. Абс точно е, че соросоидите унищожават България и Европа
  • 41 Реалист

    16 2 Отговор

    До коментар #37 от "Солей":

    Видяхме неолибералните ценности в Брюксел. Европейските ценности са заличаване на бялата раса и семейните ценности искат да превърнат Европа в африканско гето.
  • 42 ТИГЪР

    17 3 Отговор
    Георги Марков ми е толкова антипатичен, че чак ми се повдига, НО:
    Всичко написано в статията е самата истина и анализа на събитията е точен.
    Това означава, че този човек, все пак има поглед за ставащото в света и го казва.

    Сложих 5 на статията.
  • 43 Възмутен

    8 2 Отговор
    А не беше ли ти един от тези които ни хвърлиха в обятията на запада и ни натресоха т.н. " ценности"? Що ревеш сега? Всичко беше ясно още в началото накъде отиваме с тази псевдодемокрация.

    Коментиран от #62

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 агент Николай

    8 4 Отговор
    Държавна сигурност е нашето спасение. Нпасила съм стотици доноси, получил съм рари затова, доста хора натопих- колеги, студенти, приятели, дори и роднини. Аз съм перфектният доносник и левскар.
  • 46 Готованков

    8 6 Отговор
    Доброволен и секретен сътрудник на Държавно несигулност- агент Николай или още Ники Дантелата. Внедрен в редиците на СДС през 1990г.Цал живот на държавна хранилка- депутат, конституционен съдия, председател на партия, пак деипутат. 33 години на държавната трапеза. И председател на надзорния съвет на "отбора на народа" За пет пари работа не е свършил.
  • 47 Пишеш глупости

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хмм":

    Точно тия,които са на власт в България са платените соросоиди,имащи за цел да съсипят Държавата тотално!А такива като теб,дето само хъм кат,ги подкрепят несъзнателно!
  • 48 Пандиз палас

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "ДА ЗАЩОТО":

    Мястото на този мазен и покварен човеичец- вече на 73 години- е на бул. Столетов 21, ет.2
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ами да кажа

    5 3 Отговор
    ей го този където само шушне на борисовия и му диктува какво да прави
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ами

    4 4 Отговор
    Марков, бъркаш. Русия ше спаси пак България.
  • 57 Дантелата

    3 3 Отговор
    И този доносник и челге на комунизма бе конституционен съдия! Срам и резил! Трябва да потъне вдън земята.
  • 58 Ченгев

    4 2 Отговор
    Доносник на ДС, внедрен в СДС през 1990г. През живота не е свършил полезна работа за пет пари, само доноси, интриги, мръсотии, ползване на привилегии, живот на гърба на данъкоплатеца.
  • 59 Болярин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хмм":

    Георги Марков не иска власт, а децата ти да не носят чалми - на църква да ходят ... не в джамия, другарю !!!

    Коментиран от #60

  • 60 ОР Василев

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Болярин":

    А доносникът да си седи в Будапеща, да хапва унгарски салам PICK и торти, да пие хубаво вино от Егер, да се шляе по будапещенските улици. После да дава акъл.
  • 61 Тома

    0 0 Отговор
    Честит имен ден скоро агент николай
  • 62 Мито

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Възмутен":

    Въпросният анализатор го избива на национализъм - мисли че демократичните ценности са запазени за европееца християнин.
    Нищо подобно, г-н бивш конст. съдия. Света се е променил. Доста от мароканците, които се оплюват, заемат висши административни постове, говорят по 4 езика, и са по-интелигентни от Г. Марков.
  • 63 Артилерист

    1 0 Отговор
    Марков е умен, но безнравствен. Той беше ярък седесар и със същата страст и плам, громеше комунистите. Сега отиде при Орбан, прозря неговата истината и започна съвсем правилно да се изказва. Очаквам в скоро време и други като него, впуснали се по американските пари, пардон, следи, да налетят на лютия пипер и да сменят ориентацията...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове