Отидете към основна версия

2 323 69

Каракачанов: Орбан спря ултралибералите в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем у нас и в Европа

  • красимир каракачанов-
  • ултралиберали-
  • виктор орбан-
  • доналд тръмп-
  • българия-
  • европа

Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет, подчертава лидерът на ВМРО

Снимка: БНТ

България и Унгария в исторически, а и в съвременен план имат много общи неща. Това, което днес ни различава, е, че на власт в България са ултралиберални правителства, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, но не и българския национален интерес. Те са толкова заслепени от идеологията си, че отказват да видят истината такава, каквато е, написа лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във „Фейсбук“, цитиран от пресцентъра на формацията.

Войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута именно ултралибералният управляващ европейски „елит“, пише Каракачанов и посочва, че унгарският премиер Виктор Орбан е един от малкото, който назовава нещата с истинските им имена и затова е сатанизиран. Политиката, която води, е в посока трансатлантическа коалиция на мира, оглавявана от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.

От ВМРО винаги сме защитавали българския интерес, ще го правим и занапред. Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет, подчертава лидерът на ВМРО.

Войната е интересът на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да правят нов световен ред. В него доминират джендър идеологията и унищожението на християнските, семейни и национални ценности, посочва той.

Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем в България и Европа, заявява Красимир Каракачанов.

Ето и цялата позиция на Каракачанов:

България и Унгария в исторически, а и в съвременен план имат много общи неща. Това, което днес ни различава, е, че на власт в България са ултралиберални правителства, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, но не и българския национален интерес. Те са толкова заслепени от идеологията си, че отказват да видят истината такава, каквато е.

Истината, че войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута именно ултралибералният управляващ европейски „елит“.

Премиерът на Унгария Виктор Орбан е един от малкото, който назовава нещата с истинските им имена и затова е тежко сатанизиран от развилнялата се в ЕС и България ултралиберална върхушка.

Ето какво каза вчера Орбан: „Преди Първата световна война Европа е била господар на света, след Втората световна война тя вече не е господар на себе си, завладяна от чужди империи на Запад и Изток, сега свирим втора цигулка. При сегашното положение на нещата, след още една война Европа няма да бъде в оркестъра, който определя ритъма на света, ако изобщо има такъв оркестър.“

Прав е Орбан. Аз бих добавил, че ако има такъв европейски оркестър, вероятно той ще бъде доминиран с инструменти от Афганистан и Близкия изток, защото Европа е залята от мигранти.

Война на територията на Европа би била пагубна не само за страните от ЕС, но и за Русия. Русия се намира в Европа и поредното съсипване на нашия континент наистина ще ни направи трета ръка хора. Всички ще бъдат губещи. Дали се харесва това, или не на ултралибералните ястреби и глобалисти във Вашингтон и Брюксел, Русия е в Европа и ще остане там. От тази война Русия излиза по-силна и консолидирана, а Европа икономически и политически се самоунищожава.

Затова ЕС и Русия трябва да намерят начин за помирение. Не може да ни обясняват, че мирът е невъзможен. Европа има нужда от мир с Русия и икономически просперитет, а не от взаимно унищожителна война.

Рецептата на Орбан е трансатлантическа коалиция на мира, оглавявана от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.

От ВМРО винаги сме защитавали българския интерес, ще го правим и занапред. Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет. Войната е интересът на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да правят нов световен ред. В него доминират джендър идеологията и унищожението на християнските, семейни и национални ценности.

Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем в България и Европа.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 47 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол