Last news in Fakti

2 Юни, 2024 16:25 1 978 69

Каракачанов: Орбан спря ултралибералите в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем у нас и в Европа

  • красимир каракачанов-
  • ултралиберали-
  • виктор орбан-
  • доналд тръмп-
  • българия-
  • европа

Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет, подчертава лидерът на ВМРО

Каракачанов: Орбан спря ултралибералите в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем у нас и в Европа - 1
Снимка: БНТ

България и Унгария в исторически, а и в съвременен план имат много общи неща. Това, което днес ни различава, е, че на власт в България са ултралиберални правителства, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, но не и българския национален интерес. Те са толкова заслепени от идеологията си, че отказват да видят истината такава, каквато е, написа лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във „Фейсбук“, цитиран от пресцентъра на формацията.

Войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута именно ултралибералният управляващ европейски „елит“, пише Каракачанов и посочва, че унгарският премиер Виктор Орбан е един от малкото, който назовава нещата с истинските им имена и затова е сатанизиран. Политиката, която води, е в посока трансатлантическа коалиция на мира, оглавявана от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.

От ВМРО винаги сме защитавали българския интерес, ще го правим и занапред. Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет, подчертава лидерът на ВМРО.

Войната е интересът на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да правят нов световен ред. В него доминират джендър идеологията и унищожението на християнските, семейни и национални ценности, посочва той.

Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем в България и Европа, заявява Красимир Каракачанов.

Ето и цялата позиция на Каракачанов:

България и Унгария в исторически, а и в съвременен план имат много общи неща. Това, което днес ни различава, е, че на власт в България са ултралиберални правителства, командвани от посолството, които обслужват всичко друго, но не и българския национален интерес. Те са толкова заслепени от идеологията си, че отказват да видят истината такава, каквато е.

Истината, че войната е най-голямото зло, което може да ни се случи и въвличането ни в нея би било пагубно. Към война ни бута именно ултралибералният управляващ европейски „елит“.

Премиерът на Унгария Виктор Орбан е един от малкото, който назовава нещата с истинските им имена и затова е тежко сатанизиран от развилнялата се в ЕС и България ултралиберална върхушка.

Ето какво каза вчера Орбан: „Преди Първата световна война Европа е била господар на света, след Втората световна война тя вече не е господар на себе си, завладяна от чужди империи на Запад и Изток, сега свирим втора цигулка. При сегашното положение на нещата, след още една война Европа няма да бъде в оркестъра, който определя ритъма на света, ако изобщо има такъв оркестър.“

Прав е Орбан. Аз бих добавил, че ако има такъв европейски оркестър, вероятно той ще бъде доминиран с инструменти от Афганистан и Близкия изток, защото Европа е залята от мигранти.

Война на територията на Европа би била пагубна не само за страните от ЕС, но и за Русия. Русия се намира в Европа и поредното съсипване на нашия континент наистина ще ни направи трета ръка хора. Всички ще бъдат губещи. Дали се харесва това, или не на ултралибералните ястреби и глобалисти във Вашингтон и Брюксел, Русия е в Европа и ще остане там. От тази война Русия излиза по-силна и консолидирана, а Европа икономически и политически се самоунищожава.

Затова ЕС и Русия трябва да намерят начин за помирение. Не може да ни обясняват, че мирът е невъзможен. Европа има нужда от мир с Русия и икономически просперитет, а не от взаимно унищожителна война.

Рецептата на Орбан е трансатлантическа коалиция на мира, оглавявана от европейските патриоти и консерватори и Доналд Тръмп като президент.

От ВМРО винаги сме защитавали българския интерес, ще го правим и занапред. Категорични сме, че българският интерес не е война между Русия, ЕС и НАТО, а мир, сътрудничество и икономически просперитет. Войната е интересът на ултралибералните глобалисти, които са тръгнали да правят нов световен ред. В него доминират джендър идеологията и унищожението на християнските, семейни и национални ценности.

Орбан ги спря в Унгария. Тръмп ще ги спре в САЩ. Ние трябва да ги спрем в България и Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    25 25 Отговор
    У нас властта е дадена на ДпС. Те са либерална партия и ще управляват тука, докато от Москва не решат друго!

    Коментиран от #4, #14

  • 2 политик

    40 4 Отговор
    Възкръснал е само бог , и никой друг !!!Този е умрял !!

    Коментиран от #17, #45

  • 3 ТаУмВзе

    48 9 Отговор
    Тлъста продажна и алчна рублотор.
  • 4 Последния Софиянец

    15 8 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    100% си прав.

    Коментиран от #53

  • 5 Ммм, да

    42 0 Отговор
    То, че това е така спор, няма! Ама вие,вие къде бяхте? Коалиция с ГЕР(П). Що не ги говори тия неща, защо не подскача на коалиционния си партньор? А, давай да се въоръжаване.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шарли Ебдо

    44 4 Отговор
    Хахаха,агенгът на дс се трогнал...! Мошеник
  • 8 Ей Костя....

    28 21 Отговор
    Активираха другото руско мекере, тоя ще ти изяде хляба и тавата с кифтетата😜😂.
  • 9 Боби

    50 4 Отговор
    Какво ще спреш точно ти бе, дето продаваш БГ паспорти за жълти стотинки...Майка си ще продадеш за пари.
  • 10 доносник Иванушка

    23 5 Отговор
    Само ултрапидералите самонарекли се националисти не можем да спрем.
  • 11 Каркачан ама никой не ти вярва за нищо!

    41 0 Отговор
    Видяхме те какво правеше, като беше министър!! Крадеше заедно с ГЕ"РБ и В Симеонов! Изчезвай.....
  • 12 Не бе, Каракачанов, трябва

    26 19 Отговор
    да изметем русофилите като теб и ще се оправим за 5 години.

    Коментиран от #19

  • 13 антрашпиц

    34 1 Отговор
    Каракачанов, я кажи на тия хора , как ти дойде на ДС акъла да отидиш в Америка с дънки Панака зада договаряш златните в ценово отношение престарели ф16.Я обясни и защо окрадохте Валерката толкоз пара от оградата.И що давахте незаконно гражданство с пари под масата...Няма да стане вашата.Хората ви гласуваха доверие,вие го оползатворихте(пропиляхте) и сега вече нямате шанс за нищо,освен да казваш истините по телевизията когато ти е удобно(предизборно).
  • 14 М, да

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Какви либерали и каква Москва виждаш?
    А за ДПС си прав. Така е! Друг е спонсора..
    То е ясно, центовете вървят, коментар 10 цента. Отговор 15.
  • 15 Верно е

    9 8 Отговор
    Вече от ЕК задължават работодателите да назначават обратни, иначе ще ги съдят. Щеш не щеш, "суджук" ще ядеш.
  • 16 ДС агент

    31 0 Отговор
    и изключителен мошеник ! Отврат !
  • 17 Червената шапчица

    26 0 Отговор

    До коментар #2 от "политик":

    Този се бори за един процент - т.е. субсидия.
  • 18 Софийски

    17 5 Отговор
    Тоя прасьок е забравил да завърши със вива расия
  • 19 Той не е русофил

    21 1 Отговор

    До коментар #12 от "Не бе, Каракачанов, трябва":

    Той яде и пие с ДПС. Действията му са протурски. Освен това партията му се казва "Вътрешна македоно-одринска революционна организация". - ВМРО. Реституирал е имотите на тази кървава бандитска организация и сега живее от тлъстите доходи, които получава от наемите на старото ВМРО и от много други далавери. Мръсна душица е!
  • 20 МЪРШШШШШ

    14 2 Отговор
    БЕ!!!
  • 21 ЕДГАР КЕЙСИ

    15 1 Отговор
    КОЙ ЩЕ СПИРАТЕ И КОИ СТЕ ВИЕ ..........,.... ТА ЩЕ СПИРАТЕ , "ВОЙВОДО" ? ? ? .................. ВZИМАЙ КРЕМЪКЛИЙКАТА И БЕГОМ НА ФРОНТА .................. НО НЕ СТАВАШ ZA TAM C TИЯ КИЛОГРАМИ ............... МЕШКО СМЕШКО ........ ФАКТ !
  • 22 Ачо

    6 6 Отговор
    Говорят,че Дончо Белината ако станел президент ще бомби Москва.
  • 23 само не разбрах защо

    12 0 Отговор
    тръм щял да спаси сащ орбан унгария а ние цяла европа ???

    Коментиран от #34, #38

  • 24 ФЕЙК - либераст

    9 1 Отговор
    Която и страница на сайта да отворя ме посреща едно озъбено и чорлаво женище, което ме приканва да гласувам за него. Гласувайте за него да го изпратим в Европата, че да ги плашим !
  • 25 едийак

    16 0 Отговор
    Патерица на простия пожарникар от ГЕРБ, ти пък специално нищо не можеш да спреш защото си измамник. Държа разбойниците от ГЕРБ на власт а сега пак ти се иска да излъжеш ама вече си политически труп.Няма да гласуваме за измамниците от МВРО, мИрси.

    Коментиран от #36

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 М, да

    15 0 Отговор
    Я се разберете с Джамбазки. Оня ще громи Русия, заставал зад Украйна. Ти ще ги спираш!
    Алооо....
  • 28 ккк

    15 0 Отговор
    коги гризахте кокаля с Герб не ги говорехте такива
  • 29 Мдаа

    14 0 Отговор
    И тоя ли погна джендърите..ами оня Джамбазки как го нарича че ми е много интересно в момента
  • 30 Сериозен гражданин от село еди кое си

    15 1 Отговор
    Дебел..фашистите ще бъдат смазани нали така казахте..в Европа смятаме че фашистите са руснаците това ти е за лично твое ползване
  • 31 Военен

    17 1 Отговор
    Тоя нищо не разбира от военна стратегия.Няма и необходимото образование.Един доносник на комунистическият Режим.Всичко е Пунта Мара.Целта му е да мине на Изборите 1процент и да се Докопа до СУБСИДИЯ!
  • 32 Име

    14 0 Отговор
    Лустрация!
  • 33 Анализатор

    16 0 Отговор
    Тоя пък откъде се появи?
    Тъкмо бяхме забравили за ченгето от ДС... и той изникна като гъба след дъжд, да напомни за себе си, че все още го има.
    Само че, който е управлявал с ГЕРБ, го чака всеобщо презрение и омраза...
  • 34 Абе и аз много не разбрах.....

    12 1 Отговор

    До коментар #23 от "само не разбрах защо":

    За Тръмп незнам, той ще спасява себе се най вероятно, на Америка какво да и спасява, а шкембю вероятно има предвид че Орбан като включи и наш муньо в отбора на путинските миротворци, Фицо е контузен и отпада, и ще спасят Европа от кърлежите, комарите и горещините, и като се включи и началника им путин в спасителната мисия ще бъде спасен света, и шкембю чак тогава да заеме място около софрата. Нещо такова...
  • 35 Наката

    15 0 Отговор
    Този гащник с партия ВМРО,пак се готвят да крадат и лапат!Бита карта сте Каракачанов!
    Де да можехме да отвеем и другите политически крадци в държавата!
  • 36 ЕДГАР КЕЙСИ

    12 1 Отговор

    До коментар #25 от "едийак":

    ШКЕМБЕТО БЕШЕ ПАТЕРИЦА НА ................ ГЕРБ , ПОСЛЕ СТАНА ПАТЕРИЦА НА ..........,.... ZЕЛЕНИЯ ЧОРАП ......... ФАКТ! .............. СЕГА САМО ЛАЕ КАТО .........,..... МАЯ ЛАПАЦАЛОТО , ЛУПИ , БИДОНЧЕВА , ПИКАЕЩИЯ ФОНТАН , ВАНЯ РОМКАТА ВСИЧКИТЕ ИЗВЪН БОРДА ............... ПРОСТЕНО ИМ Е ..........
  • 37 ха ха

    4 1 Отговор
    тоя къде ги видя тия либерали ? та чак пък ултра , власт ползващите винаги са ни били крадци и лъжци , а за да крадат трябва тирания и наглост , така че измислиците ви за либерали са просто налудничави
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Морски

    8 0 Отговор
    Теб кой те брои за жив!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ЗАКАСНЯХТЕ , ИЗТЪРВАХТЕ МОМЕНТА .

    4 5 Отговор
    МНОГО СИ ПРАВ , НО САМО НА ДУМИ. КЪДЕ СА ДЕЙСТВИЯТА , ПРИЗИВИТЕ ,АКТИВНОСТТА ВИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА РЕЗУЛТАТИ КАТО ОРБАН?? ИМАХТЕ НЯКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТОВА ДА ГО НАПРАВИТЕ , НО ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХТЕ. МАЛКО Е КЪСНО . ОСТАВИХТЕ ТЕЯ ПЕРКЕНДЕТА ,НАТРАПЕНИ ОТ КОЗЯК ДА НИ ВКАРАТ В СЛУГИНАЖ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ . И БЕДАТА Е ЧЕ НЕ ПОСМЯХТЕ И НЕ СМЕЕТЕ ОТКРИТО, КАТЕГОРИЧНО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИТЕ НА ТОВА. ИМАТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В Е ПАРЛАМАЕНТ КОИТО СЕРВИЛНО ,ПОСЛУШНО СИ МЪЛЧАТ , ЕЕЕ ЗНАЕМ ЗАЩО . ДОКАТО ОРБАН НЕ ИМ ЦЕПИ БАСМА . ПОСЛЕДВАХА НАКАЗАНИЯ НО НЕ ГО ПРЕЧУПИХА.
  • 42 Историк

    6 4 Отговор
    Все повече и повече участници в Алианса на руския фашизъм си поставят сами етикета. Даже посочват доброволно останалите такива.

    Коментиран от #46

  • 43 Кога като орбан?

    3 3 Отговор
    С патриотични приказки във фейса няма да стане.
    Орбан поведе над 100 000 на протест срещу войната вчера, а тук само езиците си масажират.
    А тук кога ще им кажем, че не искаме война в Европа? Или искаме и затова си кротуваме?
  • 44 Няма да ти мине номерът,

    7 0 Отговор
    Шкембе. Виж го ти къде се цели нещастникът в Орбан и Тръмп.Не става даже кафе да им носи или да им лъска обувките.
  • 45 Бай Оня Дедовия

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "политик":

    Кой е възкръснал, я пак?
    Простотията не ходи по гората са казали хората.
  • 46 Историк-2

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "Историк":

    Кво, кво каза? И той бил историк.
    Абе, мама хх стара, напише едно изречение, каже голяма работа. Уникални. Кой е фашист, историята ще каже, защото по призумция историята я пишат победителите. Като гледам, чета, нещата не са много ясни. Така, че По полека, анадънму!
  • 47 Агент Иване!

    8 0 Отговор
    А на теб кой ще ти спре далаверите с имотите на ВМРО,които открадна с ортаците си от ДС, с паспортите, с назначенията на цялата рода на държавна хранилка!!!
  • 48 Варненец

    7 0 Отговор
    Аз викам да разкарате комундетата, либералистите не ми пречат. КАмунизма е най долния обществен строй, който някога е измислян и е приравнен с фашизма, още през 90-те.
  • 49 Ролан

    1 0 Отговор
    Ние,лично,ще се спрем в мантинелата
  • 50 Билла торбичка

    8 0 Отговор
    Този пак войвода го играе. За някое време беше кърджалия, сега пак се поинджил.

    Коментиран от #55

  • 51 Вижте кво

    5 3 Отговор
    Ние сме част от ЕС и НАТО 🇪🇺🇺🇲
    НЕ от РФ! Русофилите марш в тайгата!!!
  • 52 Истината е

    6 0 Отговор
    Това момиче на повикване Каракачански.Мъжката проститутка на ДС.Лека и дашна мома, винаги готова да обслужва силните на деня.
  • 53 Баю

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Къв софиянец си не алебегАй, скоро чакай тротинетки на Такев, ще гледаме и ти да си там да те осиним
  • 54 пут**лер ка**пут

    2 1 Отговор
    ти кой беше свиня дебела че забравих ? някой нещо те е упълномощавал ли ?
  • 55 Маке

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "Билла торбичка":

    Ако можеше да стане ЯНЕ тоя нямаше да дава интервюта!
  • 56 Шкембе войвода

    9 0 Отговор
    Ще ги спира с пликче Била.Що не ги спря докато лапаше като министър??Аман от пишман пАтрЕотЕ ганьовски.
  • 57 Бамбука

    8 0 Отговор
    Ти да мълчиш продавач на български паспорти. Поне днес, денят на Ботев.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 тома

    1 2 Отговор
    Само така иване ама първо излез от под шлифера на тиквата
  • 64 Иоб

    2 0 Отговор
    Шкембака и Ал. Томоф са лика-прилика, от един дол дренки, нагли и алчни, за власт и пари готови на всичко
  • 65 Казуар

    1 0 Отговор
    Другарят Каракачанов когато беше военен министър при избора какви самолети да купи България каза защо не и МИГ.
  • 66 предател

    1 0 Отговор
    прадажен ,дано гръм те удари на 9.06 24.
  • 67 МНОГО РЕВОЛЮЦИОННО СЕ НАСТРОИЛ КУЧЕТО

    2 0 Отговор
    АМА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ПАК С УЛТРАЛИБЕРАЛА ТОЛУП - ПРЕДПОЛАГА СЕ ЧЕ МУТРАТА ЩЕ МУ УСЛУЖИ С КОАЛКОТО ТРЯБВА ГЛАСОВЕ .......... ТАКА ПАК ЦИГАНИТЕ ЩЕ ВКАРАТ И ДВАМАТА БОКЛУКА НА ДОНДУКОВ
  • 68 Ха ха а така

    1 0 Отговор
    Долен агентурен индивид , такива ,като него продаваха и майка и баща в името на компартийката на която служеха .
  • 69 въпросче

    1 0 Отговор
    Ах , къде е сега Ванче Михайлов , та реши въпроса с такива продажници , завинаги ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол