Отидете към основна версия

24 563 27

Студентка купи апартамента на Азис

  • азис-
  • фолк-
  • певец-
  • жилище-
  • нап

Срещу сумата от 265 003 студентка от Софийския университет придоби жилището на фолк певеца Азис. Луксозният имот се намира на ул. “Луи Айер” 73 в столичния квартал „Манастирски ливади”. Жилището е обект на публична продан, тъй като НАП го е иззело от фолк певеца заради неплатени данъци.

Сделката се реализира след третия опит за публична продан. При първия търг цената на имота, чиято разгъната застроена площ е 185 кв.м., е била 432 315 лв. 35-годишната Пламена Иванова успява да се сдобие с апартамента на почти двойно по-ниска цена. Тя следва докторантура по професионално направление и политически науки към катедра "Публична администрация" в Софийския университет.

Справка в имотния регистър показва, че това не е първото жилище, което тя придобива чрез публична продан. Преди 3 години си е купила апартамент в зимния ски курорт Чепеларе. Справка в търговския регистър показва, че тя е учредителка на фондация „Суверен”, създадена през 2015 г. Неправителствената организация е кандидатствала в ЦИК за наблюдател на местните избори през 2015-а, а година по-късно и за президентските.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини