Отидете към основна версия

902 1

Обвинения за двама мъже за наркотици

  • обвинения-
  • двама-
  • мъже-
  • наркотици

Те са на 20 г. и 24 г. от Пловдив

Окръжна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми двама мъже на 20 г. и 24 г. от Пловдив, за държане на високорискови наркотични вещества и разпространение, съобщиха от прокуратурата.

На 2 октомври 2015 г. двамата са задържани на ул. „Шумен“ в кв. Столипиново в гр. Пловдив при специализирана полицейска операция. В момента на задържането 24-годишният е изхвърлил на улицата мъжка черна чанта. При извършения оглед от нея са иззети 39 броя найлонови пликчета, съдържащи зелена листна маса, 53 броя таблетки с жълтеникав цвят, 11 броя найлонови пликчета с бяло прахообразно вещество. При претърсване и изземване от постройки на ул. „Шумен“ са иззети още електронна везна, две найлонови пликчета със суха зелено-кафява листна маса, пари и др. Извършена е експертна справка, която установява, че в пликовете се съдържат – марихуана с общо тегло около 14 грама, амфетамини с общо тегло 7,7 грама и метаамфетамини с общо тегло от 9,5 грама.

Двамата са задържани за 72 часа с постановление на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив.

Днес, Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в Окръжен съд-Пловдив за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини