Отидете към основна версия

3 959 2

Мъж уби две жени и се самоуби

  • мъж-
  • уби-
  • жени-
  • самоуби

Той ги е наръгал смъртоносно, след което е скочил от шестия етаж

Двойно убийство, последвано от самоубийство е било извършено тази нощ в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В столичния квартал „Надежда”, 53-годишният Красимир Петров е наръгал смъртоносно две жени, след което е скочил от шестия етаж и е починал. Преди това е оставил предсмъртно писмо. Убитите са майка и дъщеря, съответно 45-годишната Маргарита Асенова и дъщеря й на 20 години.

Сигналът за трагедията е подаден в 1.50 часа тази нощ.

Мъжът е живеел на семейни начала с Асенова от около година. Работил е като шофьор и досега няма криминални регистрации.

Под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) днес започна разследване за убийството на двете жени. До момента са извършени два огледа на място. Разпитани са множество свидетели. Назначени са съдебно–медицински експертизи и биологични експертизи.

Маргарита Асенова е имала още една дъщеря, която е 12-годишна. Убийство е станало в кухнята на апартамента, като телата са прободени с нож. В това време 12-годишното момиче, се е намирало в съседната стая на жилището. Към момента с нея работят психолози и детето ще бъде настанено при роднини.

По телата на двете жени са нанесени множество прободно–прорезни рани. Оръжието на престъплението е открито в апартамента.

В предсмъртното си писмо убиецът е поискал 12-годишното момиче да бъде гледана от негов приятел или от баба му и дядо му. В него той още твърди, че двете убити са били с "леко поведение".

Според психолози е възможно мъжът да е имал душевно заболяване.

Перничанинът и Асенова живеели в блок 145 в кв. "Надежда" от 2 месеца. Според съседи в апартамента са живеели само жената и двете й дъщери.

Мъжът e бaщa нa двaмa cинa, кoитo живeят зaeднo c мaйкa cи в Пepник.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини