Отидете към основна версия

12 702 11

Шофьор загина в автомеле

  • шофьор-
  • загина-
  • автомеле

Други четирима души са ранени

Снимка: haskovo.net

65-годишен шофьор почина, а други четирима са ранени след зверска катастрофа в Хасково, съобщиха от полицията в града.

Катастрофата е станала вчера в 14,30 часа на булевард „Освобождение” в Хасково. Починалият мъж е шофирал лек автомобил „Fiat“ и при потегляне от бензиностанция е извършил неправилна маневра - ляв завой при наличие на пътен знак Г2 (движение само надясно). Той е отнел предимството на движещ се по булеварда в посока центъра на града лек автомобил „Opel”, управляван от 22-годишен младеж от село Маслиново. „Opel”-a е ударил „Fiat“-a, който се е преобърнал на дясната си страна.

От удара, шофьорът на „Fiat“-а е бил с фрактура на лява бедрена кост и хематом на главата. Транспортиран е в МБАЛ - Хасково, където е починал.

Със счупен 2-ри гръбначен прешлен и разкъсно-контузна рана на главата е возещ се на предната седалка във „Fiat“-а  59-годишен мъж, който е в болницата с опасност за живота.

От „Opel”-a са пострадали шофьорът, който е с контузия в коремна област; пътуващият на задната седалка 26-годишен мъж от същото село, който е със счупен трети пръст на дясно ходило и 47-годишна жена, возеща се отзад, която е с изкълчване на десен глезен и контузия на дясна подбедрица.

И тримата са без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини