Last news in Fakti

16 Февруари, 2016 14:36 12 692 11

Шофьор загина в автомеле

  • шофьор-
  • загина-
  • автомеле

Други четирима души са ранени

Шофьор загина в автомеле - 1
Снимка: haskovo.net

65-годишен шофьор почина, а други четирима са ранени след зверска катастрофа в Хасково, съобщиха от полицията в града.

Катастрофата е станала вчера в 14,30 часа на булевард „Освобождение” в Хасково. Починалият мъж е шофирал лек автомобил „Fiat“ и при потегляне от бензиностанция е извършил неправилна маневра - ляв завой при наличие на пътен знак Г2 (движение само надясно). Той е отнел предимството на движещ се по булеварда в посока центъра на града лек автомобил „Opel”, управляван от 22-годишен младеж от село Маслиново. „Opel”-a е ударил „Fiat“-a, който се е преобърнал на дясната си страна.

От удара, шофьорът на „Fiat“-а е бил с фрактура на лява бедрена кост и хематом на главата. Транспортиран е в МБАЛ - Хасково, където е починал.

Със счупен 2-ри гръбначен прешлен и разкъсно-контузна рана на главата е возещ се на предната седалка във „Fiat“-а  59-годишен мъж, който е в болницата с опасност за живота.

От „Opel”-a са пострадали шофьорът, който е с контузия в коремна област; пътуващият на задната седалка 26-годишен мъж от същото село, който е със счупен трети пръст на дясно ходило и 47-годишна жена, возеща се отзад, която е с изкълчване на десен глезен и контузия на дясна подбедрица.

И тримата са без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вагнер

    1 0 Отговор
    Драга госпожице, позволете тъй, между другото, да адресирам усилията ви с една градивна (надявам се) критика.

    Списването на статийчица не е да препишеш, бога ми, докладите на катаджийския патрул и лекаря на смяна, а да дадеш информация. Простете своеволието ми, но това, което сте заформили тук, не може да се чете.

    Счупен трети пръст на дясно ходило... и 47-годишна жена, возеща се отзад. Недейте, моля ви се, имайте малко милост към читателското тяло.
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    От удара, шофьорът на „Fiat“-а е бил с фрактура...?!
    Може би е получил фрактура, а?! - неграмотна работа...
  • 3 Янко

    2 0 Отговор
    Добре а аз искам да попитам друго.Забелязвате ли колко са смачкани колите?Това не може да се случи със скорост по малка от 90-100км в час А в града ограничението е 50км в час.Сега мисля ,че водача на другия автомобил ако се установи ,че е карал с превишена скорост трябва директно да потегля към затвора!

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Тинки Уинки

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Янко":

    И как ще докажат, че е карал с ХХХ скорост? Нито са били там, нито в близост има камера за скорост и т.н. Да не си отидеш, отидеш ли си, и земята да спрат да се върти, няма шанс да те върнат.
    Затова трябва да се внимава! Много катастрофи стават, но никой не си взима поука. Всеки се прави на бърз и хитър зад волана. Но всичко е до време. Жалко за загиналия човек, но както се казва, в случая имат вина и двете страни.

    Коментиран от #5

  • 5 Янко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тинки Уинки":

    Има много начини брадъре! Мери се спирачен път пресмята се деформацията на автомобила, правят се експертизи .Важното е полицията да си върши работата и виновните да ходят в затвора!

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха ха

    0 0 Отговор
    ТО Е ОТ СВИРЕНЕТО МНОГО НОТИ МНОГО НЕЩО ТА ЧАК ДО СУТРИНТА
  • 8 abvm

    0 0 Отговор
    Както е казал колегата,ако е карал с 50 да не говорим че преди бензиностанции на повечето места има ограничение 40 км/ч ,най вероятно щеше да има минимални щети по автомобилите и човека щеше да е между живите.Няма Държава няма закони,сигурно ще бъде обвинен този който е отнел предимство, а че другият е карал много видимо с много над допустимата скорост ще продължи да си кара такал
  • 9 Тинки Уинки

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Янко":

    Не искам да те убеждавам, ама няма да си свършат работата. Най-лесно се пише АКТ на нарушилия закона, а именно шофьора който е завил наляво от бензиностанцията. Много хора пострадаха по този начин, и ги изкараха виновни, а тези които не оживяха лека им пръст. Но няма да обвинят шофьора на Астрата. За жалост е така в БГ-то. Да не пострадаш, пострада ли няма кой да ти помогне.
  • 10 жоро1

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Янко":

    А кой не превишава ограниченията особено в града ??? Май няма такива,защото като си караш с 80 км по Цариградско и почват да ти светят зад тебе.....
  • 11 Янко

    0 0 Отговор
    Наистина водача който е нарушил правилата за движение е по виновния в случая, но ние говорим за причинена смърт а тя е единствено в следствие на високата скорост с която е карал другия водач и реално той трябва да понесе наказанието за причинена смърт.Мисля,че всички сме на едно мнение по този въпрос.