Отидете към основна версия

1 938 5

Двама бандити пребиха и ограбиха мъж в тоалетната на бар

  • побой-
  • бар-
  • приморско

Двама кримигерои нападнаха и ограбиха 27-годишен мъж в бар "Хавана" в Приморско. 31-годишният Николай С. и 22-годишният Емил Б. издебнали жертвата си след стабилен запой и я атакували в тоалетната на заведението, около 05:00 ч. сутринта.

Двамата размазали от бой мъжа, след което му взели всички налични пари - 40 лева и "Айфон 4". Крадците обаче не съобразили, че заведението е опасано с видеокамери.

Самоличността на двамата била установена за рекордно кратко време. След светкавични действия на служителите на РУ-Приморско белезниците щракнали на ръцете им за по-малко от денонощие, пише Флагман.

Оказало се, че Николай и Емил са стари познайници на полицията, като първият извършил грабежа в нарушение на условната си присъда. Мъжете направили пълни самопризнания за престъплението и върнали откраднатото, но и това не ги отървало от Темида.

Николай влиза "на топло" за една година и пет месеца. Неговият авер се размина по-леко - с три месеца лишаване от свобода с три годишен изпитателен срок. Отличната работа на полицейските служители и съвместните действия с Районна прокуратура – Царево спомогнаха спрямо двамата задържани да бъде взета мярка „задържане под стража за срок до 48 часа” и в рамките на броени дни да се стигне до присъди, постановени от състав на Царевския районен съд.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини