Отидете към основна версия

77 725 99

Ром без ден стаж живее като цар

  • ром-
  • циганин-
  • трудов стаж-
  • цар

На скъпите часовници по ръцете му пък биха завидели дори аристократите от Лондон и баровците от Париж и Виена

Млад софийски ром тъне в лукс като принц от приказките и демонстрира висок стандарт без нито един ден трудов стаж. Става въпрос за мургавия представител на малцинствата Александър Алексиев.

Той не се свени да парадира с луксозни автомобили "Ауди" и джипове "Порше" за стотици хиляди левове. В комбинация с огромния му палат сумите набъбват на милиони, пише Блиц. Как обаче Алексиев е натрупал семейното имане? Запознати твърдят, че имането си младият ром е натрупал благодарение на съпругата си Йорданка. Тя продавала тялото си на богати мъже и по цял свят. Тя била и с много палави пръсти, с които бързо преджобвала богатите и жадни за ласки чужденци.

Алексиев дотолкова иска да натрапи богатството си в очите на събратята, че позира пред златните огледала и орнаменти в палата си. На скъпите часовници по ръцете му пък биха завидели дори аристократите от Лондон и баровците от Париж и Виена.

Семейство Алексиеви трябва да са факири в правенето на кинти, въпреки че не са завършили дори средно образование. Това не им пречи да се фукат с огромните си доходи, за които няма данни да са платили данъци.

Именно на тези обстоятелства трябва да обърнат внимание прокуратурата и данъчните власти.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини