Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 13:50 1 313 19

Пиян ром вилня в спешното в Кюстендил

  • пиян-
  • ром-
  • спешно-
  • кюстендил

Мъжът е докаран в нетрезво състояние и със срязана ръка

Пиян ром вилня в спешното в Кюстендил - 1

Пиян, 33-годишен мъж от ромския квартал в Кюстендил, изпотроши вратата на Спешния център към МБАЛ „Д-р Никола Василиев” в областния град, съобщава "Вяра".

Инцидентът е станал в присъствието на полицията, потвърдиха от лечебното заведение. Мъжът е докаран в нетрезво състояние и със срязана ръка.

Преди това е буйствал в собствения си дом, като е чупил стъклени предмети. Докато обработват порезната му рана, полицията отвежда друго лице от ромски произход. Между двамата пациенти възниква скандал, като в състояние на афект 36-годишният започва за удря и троши вратата. Не е имало конфликт между персонала и пациентите, увери директорът на лечебното заведение Д-р Александър Величков.

„Чести са случаите, при които в такива състояния докараните демонстрират това поведение. В изблик на афект, обичат да трошат по нещо. Случва се и в присъствието на полицията. Пред очите на полицейските служители е строшена вратата, след което са задържани и двамата”, разказа д-р Величков. Лекарят отбелязва, че подобно поведение не е рядкост.

„Както си трошат вкъщи, така трошат и тук, за да демонстрират, че са афектирани и раздразнени. Трудно се работи в тези условия. За съжаление, това не е нещо ново, чупи се периодично. За да се избегнат инциденти бяхме принудени да махнем стъклото на вратата, та да не пострада някой пиян. От години пияните се карат в спешните отделения, защото няма изтрезвители.

Свикнали сме с всичко -пияни, наранени, паднали, слагаме ги на системи, за да изтрезнеят и така. Това са житейските реалности, работим с всякакъв контингент. Подобни хора се водят пациенти, но те не са болни, а пияни”, коментира главният лекар. Той увери, че вратата е отремонтирана.

От полицията съобщиха, че 36-годишният мъж е задържан. По случая е образувано досъдебно производство в Районно управление-Кюстендил. Уведомен е и дежурен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алоу

    48 1 Отговор
    Ром е хубава напитка, този п..римат е циганин.

    Коментиран от #4

  • 2 Сменям си ник-а

    37 1 Отговор
    Да разбирам,че
    Циганина се е напил с РОМ.
  • 3 Роза

    24 2 Отговор
    Хем пиян,хем ром-ужасна комбинация!
  • 4 Европеец

    38 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алоу":

    Точно така.Незнам кой измисли това название РОМИ.Тези хора са от етноса ЦИГГАННИ.Това не е обидно, както не е обидно да се наричаш Българин. Циигани има в цял свят, като манталитета им е един и същ. За съжаление те живея в техен си свят, имат липса на елементарно възпитание. Но не всички. Има Циггани, които са нормални граждани, работят, държат се нормално. Но все още име от Махалите, които са като диваци, а с тях трябва и с малко Кюютек. Друг начин няма.

    Коментиран от #12

  • 5 оставете ги да мрът

    32 0 Отговор
    Защо лекарите се занимават с тия първобитни примати?
  • 6 Никой

    33 0 Отговор
    Колкото и да си затваряте очите това ги чака малките области. Ще се обезлюдяват от нормалното население , там ще върлуват скотовете. Само ,че възрастните хора на къде а ? По новините ! Отписахте майките и бащите си ,баба и дядо. Ама годините си вървят и ако си мислите ,че и вашето време няма да дойде . Че може и да е по лошо. Опичайте си акъла.
  • 7 Тома

    4 8 Отговор
    Да живее сичкото сигани
  • 8 Сталин

    27 2 Отговор
    Утре очаквайте да ви докарат в спешното пияна водка или пияна ракия
  • 9 ДДРОнег

    17 10 Отговор
    Ами след 12 годишно мутренско управление, през което тия бяха галени като платени избиратели на мафията ОПГ герПдпс -така става, закони няма или не се спазват, полиция няма или нехае и кой страда в крайна сметка ?!
    Страдаме точно ние - редовите данъкоплатци !!!

    Коментиран от #15

  • 10 ХАХАХА

    3 12 Отговор
    Така е, като настъпи демокрацията и решиха, че българите са пили от мъка при социализма ,но като настъпи "свободата" се реши ,че всички вкупом стават трезвеници и няма нужда от изтрезвители.
  • 11 бай хамид

    20 0 Отговор
    такъв веднага на бесилката и тогава ке се управим друг изход няма
  • 12 Усин Керим

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "Европеец":

    ЦЦИИГГААННИИНН съм. Детството ми босо
    прошумя с катун под нощи хладни.
    ...........
  • 13 Никой

    7 1 Отговор
    Не ви е виновна демокрацията / то в България това не е демокрация виж си формата на управлиние,реалната ,не на хартия / . Виновните сме само ние и никой друг. Българина винаги търси друг да му е виновен.
  • 14 ТУК ЗАПРИЛИЧА

    3 10 Отговор
    НА ЧЕЛЯБИНСК

    Коментиран от #16

  • 15 *****

    15 0 Отговор

    До коментар #9 от "ДДРОнег":

    Сиганите не ги "ром"осват от началото на въпросното 12 -годишно управление, нито спряха да ги "ром"осват след това. Те не започнаха да млатят доктори, горски и полицаи с началото на въпросното управление, нито спряха да го правят след края му. Всички , управлявали в България след 1989, са в киреча!!!
  • 16 ТУК ОТДАВНА ПРИЛИЧА НА

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "ТУК ЗАПРИЛИЧА":

    Чикагинск😏❗❗❗
  • 17 Сакура Харуно

    21 0 Отговор
    И изводът е, че обикновения данъкоплатец храни и пои тази НАПАСТ с финансови ресурси,едва чудещ се да свърже двата края на битието, докато тия се размножават и безчинстват безконтролно. Само права, без задължения. И стотици НПО-та дето ги пазят. Нищо чудно, че оригиналната им родина Индия е първа страна по население на планетата.Скоро ше станат повече и от нас..Събуди се, племе закъсняло.
  • 18 Цензура

    11 1 Отговор
    В присъствието на полицията - и как точно полицаите са реагирали на това, че една човekoподoбна отрeпка троши държавна собственост, и това при положение, че получава наготово обществена услуга, за която не е платила и стотинка? Докога институциите ще им треперят на тия? Трябвало е още там, на място, да го смaжат от бой и да го изхвърлят навън, да пyкне като кyче на студа !!! Тая държава ще има някакъв шанс да си стъпи на краката едва тогава, когато се разбере, че животът на един хъхpeк не струва абсолютно нищо !!! Защо изобщо са го допуснали до спешното това същество?
  • 19 Циник

    4 0 Отговор
    Тия в болницата не да ли чували за евтаназия?