Отидете към основна версия

5 761 11

Младеж преби приятелката си в центъра на Пловдив

  • пловдив-
  • побой-
  • младеж

Нов случай на агресия срещу жена в центъра на Пловдив е станал преди дни, пише TrafficNews. Млад пловдивчанин е пребил приятелката си след скандал.

Побоят е станал посред бял ден на 8 септември в парк, близо до стадион "Христо Ботев". Двойката се разхождала. В един момент младежът започнал да крещи и да обижда приятелката си, след което й ударил шамар и юмрук в лицето. Тя побягнала към дома си, а той я следвал, викайки обидни думи след нея.

Достигайки до дома си, уплашеното момиче било пресрещнато от сестра си, като двете се опитали да затворят входната врата. Те не успели и той нахлул, продължавайки да крещи срещу приятелката си. Последната се опитала да набере по телефона баща си, но момчето го взел от ръцете й. Междувременно съсед, който чул суматохата и виковете, се намесил, след което младежът побягнал.

Девойката и родителите й подали жалба в полицията, като срещу побойника започнало бързо производство за хулиганство. Заради чистото му съдебно минало и крехката възраст, от съда го глобили със 100 лева за действията му.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини