Отидете към основна версия

2 396 10

Условна присъда за сводник, вербувал непълнолетни

  • сводник-
  • присъда-
  • махмуд

Условна присъда от една година и половина лишаване от свобода с три години изпитателен срок и глоба от 6 000 лева. Това е наказанието на 26-годишния Махмуд А. от бургаския квартал „Победа“, принуждавал бедни момичета да проституират.

Присъда бе произнесена от Районния съд в града след постигнато споразумение между защитата на подсъдимия и прокуратурата.

Според обвинението в продължение на осем месеца – от юни 20016 г. до изобличаването му през февруари т.г. Махмуд е предлагал на различни клиенти сексуалните услуги на две момичета. Девойките били от изключително бедни семейства.

Първа в капана попаднала Ф.О. Сводникът действал по изпитана схема. Прелъстил момичето, обещал й дълга и пламенна любов, а след месец пуснал снимката й в сайт за запознанства и бургаски седмичник, като под кадъра на разголеното момиче написал тарифа за нестандартни удоволствия.

Така по каналния ред възлюбената-вече проститутка, приела върволица от самци и неверни съпрузи. Докато схемата била в разгара си, Махмуд завъртял главата и на нейна приятелка.

Момичето нямало още навършени 16-години, когато приело в леглото си първия клиент. Последвали още. За добре свършената работа, сутеньорът обещавал и бонуси, съобщава burgasinfo.com.

Поточната линия секнала след намесата на МВР.

Махмуд е задържан, но по-късно е пуснат срещу парична гаранция от 8 000 лева. С решение на съда сумата ще му бъде установена, а забраната да напуска страната – свалена.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини