Отидете към основна версия

13 501 14

Бой пред кюстендилска дискотека, двама в болница

  • кюстендил-
  • плазма-
  • бой

Двама в болница и трима в ареста е резултатът от среднощен бой в дискотека „Плазма“ в Кюстендил, пише в. „Струма”. Инцидентът е станал рано сутринта в 02.45 ч. Причината е скандал между две групи младежи, стоящи на съседни маси, който после прераства в побой. 

Потърпевши от боя са Владислав Иванов, на 23 години, който е намушкан с нож в корема, и 19-годишният Мартин Илчев. Двамата са закарани по спешност в кюстендилската болница, където се установило, че Мартин е с натрошена челюст. Той е транспортиран в „Пирогов“ в Клиниката по лицево-челюстна хирургия за спешна операция.

Останалите трима участници в сбиването са прибрани в ареста на полицията с разпореждане за 24-часово задържане.

Образувана е полицейска проверка по случая, но все още не сме установили каква е причината за побоя, каза началникът на РУП - Кюстендил Росен Райчев. Разпитани са участниците в побоя, но те не са дали адекватни обяснения защо са се били, коментира Райчев.

Тепърва ще изясняваме чия собственост е ножът, който е намушкан Владислав, обясни още Росен Райчев.

Дискотека „Плазма“ е популярна сред младите в Кюстендил, които традиционно в петък и в събота излизат да се забавляват вечерно време. През последните месеци името на заведението нашумя с няколко тежки сбивания.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини