Last news in Fakti

30 Януари, 2012 10:15 13 486 14

Бой пред кюстендилска дискотека, двама в болница

  • кюстендил-
  • плазма-
  • бой

Двама в болница и трима в ареста е резултатът от среднощен бой в дискотека „Плазма“ в Кюстендил, пише в. „Струма”. Инцидентът е станал рано сутринта в 02.45 ч. Причината е скандал между две групи младежи, стоящи на съседни маси, който после прераства в побой. 

Потърпевши от боя са Владислав Иванов, на 23 години, който е намушкан с нож в корема, и 19-годишният Мартин Илчев. Двамата са закарани по спешност в кюстендилската болница, където се установило, че Мартин е с натрошена челюст. Той е транспортиран в „Пирогов“ в Клиниката по лицево-челюстна хирургия за спешна операция.

Останалите трима участници в сбиването са прибрани в ареста на полицията с разпореждане за 24-часово задържане.

Образувана е полицейска проверка по случая, но все още не сме установили каква е причината за побоя, каза началникът на РУП - Кюстендил Росен Райчев. Разпитани са участниците в побоя, но те не са дали адекватни обяснения защо са се били, коментира Райчев.

Тепърва ще изясняваме чия собственост е ножът, който е намушкан Владислав, обясни още Росен Райчев.

Дискотека „Плазма“ е популярна сред младите в Кюстендил, които традиционно в петък и в събота излизат да се забавляват вечерно време. През последните месеци името на заведението нашумя с няколко тежки сбивания.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полицай

    2 0 Отговор
    бабаитите да ги тикнат в затвора сега
  • 2 The Bear

    2 0 Отговор
    Лошото е, че са все синчета на богати и влиятелни ко.елета... и мафията по върхушката ги пази от последствия и наказания.... такива трябва след време, един по един, в тъмното, да изчезват без следа.... като се разнесе мълвата и като се знае за какви хора е ставало въпрос - полека лека и останалата част на изметта ще се дисциплинира. Ще останат непоправени само идиоти и малоумни, които ще измират по подобен начин...
  • 3 полицай

    0 1 Отговор
    до полицайя ей връзкар !!!
    не пиши тука щото ти си за затвора !!
  • 4 ne go triite ei

    0 1 Отговор
    policaq da go du.. sk...n pe....

    Коментиран от #9

  • 5 SSG

    1 0 Отговор
    НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ КУПЕТЕ СИ ПИСТОЛЕТИ !!! ТВА Е РЕШЕНИЕТО В ТАЯ ДЪРЖАВА. ПОНЕ ЗА МЕН :) !!!
  • 6 Кубрат

    1 0 Отговор
    E.. си майката земеделието в наща страна и сега като тия гащници по селата само кесят в кръчмата, а тия в градовете - по дискотеките, ИМАТ ТВЪРДЕ МНОГО ИЗЛИШНА ЕНЕРГИЯ. Чупят спирки, колят се, разбиват, крадат - я ходи цял ден АГРОФИТНЕС ДО ОБЕЗУМЯВАНЕ (!!!), труд, ТРУД до умопомрачение за да има какво да ядеш, я чети романа "ГЛАД" и как ще се очовечиш и силица няма да имаш! То боят си е бой, ама това с ножовете са инфантили дето никога не са се били като мъже, не са ходили в хирургия и травматология. Ако всички мъже имаха топки да се бият честен дуел поединично очи в очи, светът щеше да е едно по-мъжко място.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 main

    2 0 Отговор
    Точно защото не вкарват в пандиза - затова са тия идиотски "подвизи"!
  • 9 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ne go triite ei":

    @4 po spokoino be.
  • 10 Сталин

    1 1 Отговор
    Много е лесно да ги вкарат в затвора, но това няма да ги поправи,Според мен тези изро,,,и трябва да бьдат пратени в поправителни трудови лагери.В бедната ни дьржава има толкова неща за правене.Като поработят няколко годинки на минусови температури без отопление навьн и с по едно канче боб на ядене и няма и да се сетят повече че са били бабаити.
  • 11 D-ra

    1 0 Отговор
    Нека си платят само лечението 1 (един) единствен път , пък нека да се бият , а относно причината то ясна за жена...
  • 12 фен на ББ

    1 0 Отговор
    А сега в Сибир.
  • 13 kyustendil

    0 0 Отговор
    ot 2009 ili 2010 obshtinata glasuva da ima ohrana i lineika pred plazma seka vecher daje ako nese laja i patrulka
  • 14 Красимир Крумов

    0 0 Отговор
    И ... ???
    Полиция ли ... ???
    Преди една година брат ми беше пребит от полицай в Кюстендил - така че и Барети да има пред дискотеката никаква работа няма да свършат - най-много да пребият някой подпийнал младеж !