Отидете към основна версия

5 962 20

Блондинка с отнета книжка отново е зад волана

  • враца-
  • кат-
  • блондинка

Симона Чакалска е с отнета книжка за употребата на алкохол и срещу нея има досъдебно производство за каране на автомобил с фалшиви номера

Невиждан екшън е имало във Враца, научи агенция BulNews.bg. Полицията е преследвала из улиците на града известната Симона Чакалска. Жената е с отнета книжка за употребата на алкохол и срещу нея има досъдебно производство за каране на автомобил с фалшиви номера.

Патрул на полицията с удивление видял напористата мадама да управлява в района на училище "Христо Ботев" Audi А4 кабрио с десен волан. Служителите на МВР подали сигнал с палка да спре, но шофьорката дала газ и подкарала автомобила с английски номера към бул. „Демокрация“.

Започнало преследване, при което Чакалска минала направо през кръговото на пл. „Св. Софроний Врачански“, завила на червен светофар и тръгнала към автогарата. В района ДЕСПРЕД обаче патрулката я настигнала и принудила да спре.

Оказало се, че в колата заедно с нея е била и дъщеря й. На Чакалска е съставен акт по Закона за движение по пътищата. По случая е образувано бързо производство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини