Отидете към основна версия

1 334 3

Условна присъда за старец за блудство с момиче

  • старец-
  • блудство-
  • момиче

Две години затвор условно отсъди Районния съд в Харманли за похотлив пенсионер, който преди година наби и блудства с 13-годишно момиче в село Долни Главанак, община Маджарово.

74-годишният Касим Османов, беше признат за виновен за гаврата с малолетната дъщеря на свои комшии. Той примамил момичето в своята къща, а после я заплашил с нож. Принудил я да се съблече и започнал да хапе гърдите й, както и да я опипва, пише в. „Монитор“.

Още вечерта на 12 април момичето се оплакало на своите родители. Те били сезонни работници и през деня били на сеч в гората. Навременната намеса на полицията предотврати линч за похотливия старец. Османов веднага бе задържан, а обвинението срещу него първоначално беше за изнасилване на малолетно момиче.

В хода на следствието ДНК-тестове и други експертизи доказаха, че пенсионерът не е успял да осъществи полов акт с малолетната, а само е блудствал с нея. Срокът на двегодишното условно наказание е 4 години. Присъдата обаче подлежи на обжалване и протест пред по-горната инстанция - Хасковския окръжен съд, казаха магистрати.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини