Отидете към основна версия

21 362 21

Екшън с 25 патрулки в столичния "Обеля", има задържани

  • задържани-
  • акция-
  • обеля

Страшен екшън се е разиграл в столичния квартал "Обеля" по късна доба. Почерняло е от полиция близо до метростанцията и е бил извършен зрелищен арест на двама души. Това съобщи пред Блиц очевидец, който е изпратил подробно описание на случката.

Ето какво пише той: В района на Обеля, точно срещу метростанцията се разигра страшен екшън, летяха полицейски коли отвсякъде. На мястото имаше над 25-30 патрулки, имаше двама задържани - единият на около 18, другият по-голям. Лежаха на земята, страшно беше!

Адски много полицаи - цивилни и униформени, единият от задържаните имаше оръжие, което беше хвърлил явно някъде, но органите на реда го намериха", ни пише Георги.

Неподчинение на лек автомобил и полицейско преследване из половин София. Така е започнало всичко, завършило със зрелищен арест в ж.к. "Обеля".

"В ж. к. "Бояна" лек автомобил не се е подчинил на полицейско разпореждане, което е наложило няколко полицейски патрула да предприемат преследване през целия град". Това обясниха от пресцентъра на МВР във връзка с екшъна в "Обеля".

От полицията потвърдиха, че има един арестуван мъж, който е шофирал и че в колата той е имал спътник. От полицията не уточниха дали пасажерът арестуван.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини