Отидете към основна версия

2 951 8

Надзирател заплашил гаджето на дъщеря си с пистолет, опитват да прикрият случая

  • надзирател-
  • дъщеря-
  • гадже-
  • пистолет

Надзирател във врачанския затвор е заплашил гаджето на дъщеря си с пистолет, съобщи BulNews.bg.

Скандалната сцена се разиграла в нощта на 19 срещу 20 юни около 2 часа.

Цветелин Илиев, който работи от около 8 години като надзирател във врачанския затвор внезапно се прибрал у дома през нощта и заварил 14-годишната си дъщеря и 17-годишния й приятел.

Щерката явно разчитала таткото да се върне вкъщи на другия ден и поканила гаджето си на гости с преспиване.

Изненадан от неприятната картинка, която заварил в дома си и в пристъп на ярост Цветелин извадил личния си пистолет. Таткото го насочил срещу младежа и го заплашил с убийство. Паникьосаният тийнейджър веднага подал сигнал на тел. 112.

На мястото дошъл полицейски екип, който закопчал надзирателя. Веднага след ареста е започнат натиск случаят да се покрие и надзирателят да бъде освободен.

До 4 часа през нощта в районното полицейско управление във Враца е бил и заместник -директора по режима на врачанския затвор Румен Вачев. Той също е оказал сериозен натиск и неговият подчинен е бил освободен.

В 6 часа сутринта в зандала пък се е провела извънредна оперативка, свикана от директора Ангел Кабатлийски, на която Вачев е трябвало да докладва дали е успял да потули случая.

По неофициална информация усилията му май ще се венчаят с успех, тъй като полиция и прокуратура правят всичко възможно да прикрият ваденето на оръжие и заплахите за убийство към момчето.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини