Отидете към основна версия

7 341 9

Момичета откраднаха кола от сервиз, смениха й номерата

  • момичета-
  • кражба-
  • кола-
  • сервиз-
  • първомай

След издирване колата е открита на паркинг

"Професията" автокрадец , последното убежище на мачовците, очевидно е на път да се феминизира. Две момичета са задигнали автомобил от сервиз в Първомай. Превозното средство – "Сеат" било нов внос и все още нямало български регистрационни номера. То било оставено при майстор в сервиз, откъдето изчезнало, съобщи TrafficNews.bg.

Веднага бил пуснат сигнал до полицията за кражбата. След издирване колата е открита на паркинг в "Тракия". Оказало се, че сеатът е управляван от две момичета – на 27 и 23 години. Освен, че го откраднали, момичета му сложили и номера от друг автомобил.

Кражбата е стана навръх Йордановден, но крадлите все още се издирват.

Същият ден колата на 35-годишен пловдивчанин също е била открадната. Тойотата е била паркирана в центъра на Пловдив, на улица „Ранни лист”. Собственикът е установил липсата на превозното си средство около 17 часа и веднага е уведомил служителите на МВР. Започнало е издирване на колата, уведомена е прокуратурата.

Посегателствата над коли не спират дотук. В неделя млада жена открила аудито си, модел Q5 с разбита ключалка. Автоджамбази са опитали да задигнат колата на улица в "Кършияка", но действията им са останали недовършени. Направен е оглед, започнато е производство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини