Отидете към основна версия

4 657 23

Четирима са пребили младеж в Равда след забележка за паркиране

  • побой-
  • равда-
  • бургас

Младежът е настанен в бургаската болница с множество наранявания

Изображението е илюстративно

Четирима мъже са нападнали и пребили 20-годишен младеж от Сандански, живеещ и работещ в Равда. Това твърдят близки на пострадалия, които са с него в УМБАЛ-Бургас, където той е настанен с множество отоци по главата, сътресение на мозъка, охлузвания и хематоми, предаде "Флагман".

Според информацията инцидентът е станал между 23.00 и 24.00 ч. снощи, когато на ул. „Русалка“ в с. Равда младежът помолил група от четирима мъже да преместят лек автомобил BMW, защото бил паркиран върху частна собственост.

В този момент четиримата, които свидетели описват като "около 20-годишни, надрусани и пияни", се разярили и вкупом се нахвърлили върху момчето. Той опитал да се защити, но не успял.

Хулиганите ритали потърпевшия в главата, корема, гърдите. Сцената се разиграла пред десетина свидетели, споделят пред "Флагман" още близките. Кратко след това нападателите избягали с автомобила в неизвестна посока. Полицията пристигнала на местопрестъплението минути по-късно.

Според близки на пострадалия Александър нападателите са обявени за издирване. От ОД на МВР-Бургас са потвърдили за случая.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.

Свързани новини