Отидете към основна версия

22 200 134

Боксьор е с опасност за живота след жесток побой и блъскане с бус от група роми

  • боксьор-
  • побой-
  • роми-
  • блъскане-
  • бус

Оказва се, че Жечев е имал стара вражда с ромската фамилия

Млад мъж е бил нападнат и пребит жестоко от група роми в Ямбол. Това се случило преди няколко дни. Автомобилът на младия боксьор бил засечен от микробус, откъдето излезли група мъже. Те били въоръжени с лопати и метални тръби, а след като „жертвата им“ излязла от лекия автомобил те започнали да го блъскат и с буса. Накрая мъжът бил наръган в гърба.

В колата била жената и трите деца на Жечев. В момента той е в болница с опасност за живота, има счупен череп, перфориран бял дроб, както и няколко счупени прешлена.

„Крещели са му, че ще убият него и цялото му семейство. Това е опит за убийство. Това няма да спре, искаме цялата тази група да бъде изселена от Ямбол“, казват приятели на Румен, които днес се събраха на мирен протест в искане на справедлива присъда.

Оказва се, че Жечев е имал стара вражда с ромската фамилия. Всичко тръгнало, след като един от синовете му разхождал куче в махалата и влязъл в пререкание с един от ромите.

„От тогава сме подложени на психически тормоз, който е по-лош от физически. Само с бус можеше да бъде повален, затова и нашите хора са предприели това“, казват от ромската махала в Ямбол пред Нова телевизия.

В момента в ареста са четирима души.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 27 гласа.

Свързани новини