Отидете към основна версия

28 285 73

Пребитият бизнесмен от Петрич издъхна в столична болница

  • петрич-
  • бизнесмен-
  • пребит-
  • починал

Самуил Кацаров бе нападнат от двама младежи пред питейно заведение

Снимка: struma.bg

Петричкият бизнесмен Самуил Кацаров, който преди 6 дни бе пребит от двама младежи пред питейно заведение след тържество за абитуриентски бал, почина в столична болница, съобщи struma.bg.

Черната вест съобщи приятелят му Пламен Делев и за броени часове тя обиколи социалните мрежи, а стотици петричани наред със съболезнованията към семейството му поискаха най-тежко наказание за биячите Павел Тасков и Кристиян Кожовски, на 24 и 27 г.

Смъртта на 44-годишния собственик на оранжерия и на най-големия цветарски магазин „Орхидея“ в града е настъпила след тежката черепно-мозъчна травма, която той получил от ритниците на нападателите си.

„Това беше Самуил! Работа, усмивка, красота, ентусиазъм! И беше убит! Убит от наркоманите, от нашето мълчание и търпимост към това, което се случва в нашия град! Призовавам всички вас да се съберем и да застанем там, където е извършена тази мерзост! Нека спрем да мълчим! Докога ние като общество ще позволяваме да биват убивани деца, съпрузи, бащи. Нека да запалим по една свещ днес от 20.00 ч.! Там!“, призова служителка в Обреден комплекс „Мойра“, която публикува 2 снимки на Самуил – усмихнат и с кошница цветя в ръцете на едната, и легнал безпомощно на улицата след побоя – така, както го намериха петричани…

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 71 гласа.

Свързани новини