Отидете към основна версия

4 078 6

Убийство в Ямбол, опит за убийство в Крупник

  • убийство-
  • опит

36-годишен мъж е убит в Ямбол, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Около 8,30 часа вчера на тел.112 е получен сигнал, че в местността Ормана, встрани от пътя, е намерен труп на мъж. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група.

От направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила вследствие на множество травми, причинени по насилствен начин. Установена е самоличността на жертвата – 36-годишен мъж, с настоящ адрес в Ямбол.
В РУ „Полиция” в града е образувано досъдебно производство. Продължават активните процесуално-следствени и оперативно-издирвателни дейности за разкриване на извършителя на престъплението.

55-годишен мъж от симитлийското село Крупник пък е бил прободен с нож в гърлото от 19-годишен младеж снощи. Той се приближил откъм гърба на пострадалия, хванал го с лявата ръка през раменете, а с дясната прекарал нож през гърлото му.

Според говорителя на ОД на МВ в Благоевград причина била стара вражда между двамата  криминално проявени мъже. Няма опасност за живота на пострадалия. Работата на полицията по тежкия инцидент продължава

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини