Отидете към основна версия

8 337 59

Бойко Рашков вади снимки и видео срещу ГЕРБ и ДПС

  • бойко рашков-
  • вади-
  • снимки-
  • видео-
  • герб-
  • дпс

Дъщерята на политик от ГЕРБ е започнала работа като съдия по вписванията, но има съществени отклонения в дипломата ѝ, каза още Рашков

Снимка: БГНЕС

Чувстваме се задължени да информираме обществеността. Длъжни сме, защото ни обвиняват в несъществуващи грехове. Днес ме погребаха в Русе, г-жо Николова, сигурно сте доволна. Това заяви министърът на вътрешните работи и вицепремиер Бойко Рашков по време на пресконференция, цитиран от "Евроком".

“За голямо съжаление сме свидетели на криминална активност на ГЕРБ и ДПС около изборите. Тези клипове и снимки, които сме приготвили, са за тези две политически партии. Така искат да заемат властови позиции”, допълни Рашков.

Дъщерята на политик от ГЕРБ е започнала работа като съдия по вписванията, но има съществени отклонения в дипломата ѝ. Тя е назначена от министър Данаил Кирилов.

В Русе са открити 200 хиляди лева за купуване на гласове, като подготовката е била за “Движението за права и свободи”.

В Берковица един ръководител на общинската администрация е заснет от охранителна камера е заснет да раздава пари на други, за да купуват гласове. Имаме ги тези записи. Имаме и още много други. Нашата работа ще продължи. Трябва да работим срещу престъпността “криминален вот” така, както към всяка друга, заяви Рашков.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 92 гласа.

Свързани новини