Отидете към основна версия

2 723 11

При зрелищна акция в Бургас сгащиха Дроба и Рибката

  • акция-
  • бургас-
  • дроба-
  • рибката-
  • задържани

Добромир Дроба е снабдявал с пико половината жк „Възраждане“, разкриха запознати. Той е арестуван неведнъж именно за производство на наркотици, като последната акция бе през март т.г. Дроба е лежал и в затвора

Криминалисти разбиха нарколаборатория при зрелищна акция в жк „Възраждане“. Операцията, която е на Първо РУ-Бургас, се провежда в този момент на ул. „Дебелт“. Ченгетата нахлуха в дома на 41-годишния Добромир Атанасов, по-известен с прякора Дроба, и го сгащиха, докато готви пико, пише Флагман.

В апартамента заедно с него е бил и 57-годишният Христо Димитров-Рибката. Двамата са изведени с белезници и са отведени в ареста.

При претърсването, което продължава повече от час, са намерени голямо количество наркотици, множество прекурсори и всичко необходимо за приготвянето на метамфетамин.

Добромир Дроба е снабдявал с пико половината жк „Възраждане“, разкриха запознати. Той е арестуван неведнъж именно за производство на наркотици, като последната акция бе през март т.г. Дроба е лежал и в затвора.

„Полицаите си вършат перфектно работата, колко пъти вече го арестуват, но какво от това – той пак е на свобода и продължава с глупостите. Уж искаше да се поправи, да продаде апартамента и да замине за чужбина.

Майка му почина в края на миналата година. Това е семейният им апартамент, в който вече живее сам. Редовно се събират там с други и се дрогират“, разкри приятел на Добромир Дроба.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.

Свързани новини