Отидете към основна версия

2 871 45

Пуснаха под гаранция Емили Тротинетката заради психично разстройство

  • емили тротинетката-
  • арест-
  • гаранция-
  • психично разстройство

"Много съм благодарна. Излизам. Виновна съм и се извинявам. Няма да снимам клипове с тези мутри", заяви Даниел Йорданов - Емили Тротинетката

Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излиза на свобода срещу 1500 лева след заснетия скандален клип с момче със специални образователни потребности в пловдивски мол. Районният съд в Пловдив измени мярката му от „задържане под стража“ в парична гаранция. Мотивът е, че няма опасност да се укрие или да извърши ново престъпление.

Адвокатът на Емили Тротинетката представи документи, че клиентът му страда от психично разстройство и мисли за самоубийство в ареста. Другите двама участници в скандалния видеоклип - Петко Атанасов - Чеченеца и Тодор Огнянов - Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, тъй като не обжалваха мерките си.

"Много съм благодарна. Излизам. Виновна съм и се извинявам. Няма да снимам клипове с тези мутри", заяви Даниел Йорданов - Емили Тротинетката.

"Нека се запознаем с мотивите на съда и ще преценим дали да протестираме. Имаме тридневен срок, за да преценим", посочи прокурор Веско Ириков от Районна прокуратура.

Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 23 гласа.

Свързани новини