Отидете към основна версия

2 162 13

Мъж опита да подкупи полицаи, извади пистолет срещу тях

  • подкуп-
  • полицаи

При обиска в него са намерени две пликчета с растителна маса. За да избегне санкцията, мъжът се опитал да подкупи полицаите, като им подхвърлил две банкноти от по 100 лева

Снимка: shutterstock

32-годишен мъж от София се опита да подкупи полицаи с 200 лева, а след отказа им да вземат парите, извади пистолет срещу тях. Нападателят е задържан.

Късно снощи на бул. "Симеоновско шосе" в столицата служители на СДВР са спрели за проверка младия мъж. При обиска в него са намерени две пликчета с растителна маса. За да избегне санкцията, мъжът се опитал да подкупи полицаите, като им подхвърлил две банкноти от по 100 лева, близо до полицейския автомобил.

След отказа на униформените служители да вземат парите, 32-годишният мъж е побягнал, извадил е и пистолет. В действията по задържането му незабавно са се включили и служители на отдел "Специализирани полицейски сили".

С цел овладяване на ситуацията, ако мъжът направи опит да стреля с пистолета си, двата патрула са произвели изстрели със служебното си оръжие. След отвеждането му в полицейското управление и при обиска в задържаният 32-годишен мъж са открити маска и ръкавици.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини