Отидете към основна версия

21 018 3

В Америка откриха момиче, отвлечено преди 10 години

  • сащ-
  • отвличане-
  • калифорния

Жертвата е била принудена да се омъжи за своя похитител

В Америка откриха жена, изчезнала безследно преди 10 години, съобщи Би Би Си.

Жената била на 15 години когато изчезнала в Калифорния, като в момента е на 25 години. Пред полицията тя заявила, че е била принудена да се омъжи за своя похитител и да му роди дете.

Името на похитената не се споменава. Тя е успяла да се свърже със сестра си във Фейсбук, след което се свързала с полицията. Властите са задържали 41-годишния Исидро Гарсия по подозрения в изнасилване и отвличане.  Оказва се, че той е живял със семейството на момичето по време на нейното изчезване.

През 2004 г. Гарсия е имал връзка с майката на жертвата, като е живял в дома й, с нейните деца. Семейството на пострадалото момиче са емигранти от Мексико. Насилникът е започнал да злоупотребява с нея само няколко месеца, след като тя пристигнала в калифорнийското градче Санта Ана. Една нощ той просто нападнал майката, след което дрогирал момичето и го отвел в Лос Анджелис. Там той заключил жертвата в гараж, където я насилвал с години.

Гарсия заплашвал своята жертва, че ако се опита да избяга, нейното семейство ще бъде депортирано. Двамата са се местили на няколко пъти, за да могат да избегнат вниманието на полицията. Момичето се опитало да избяга на два пъти, но похитителя я е пребивал жестоко. То било подложено на непрекъснат сексуален и психически тормоз. През 2007 г. жертвата била принудена да сключи брак със своя похитител, а през 2012 г. му родила дете.

Тя се осмелила да избяга след като се свързала със своята сестра във Фейсбук и разбрала, че семейството й я е търсило през всички 10 години. Семейството, което живее до къщата на жертвата и похитителя останало шокирано от новината. За тях те изглеждали като щастлива двойка, която се грижи за дъщеря си и дори дава квартални партита.

Отвлеченото момиче признава, че Гарсия наистина е изглеждал като добър човек, тъй като е работил неуморно и общо взето й осигурявал всичко. Тя обаче не можела да се примири с липсата на своето семейство.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини