Отидете към основна версия

2 410 3

София Вергара ще изиграе известна наркокралица (СНИМКИ)

  • софия вергара-
  • актриса-
  • трансформация-
  • гризелда бланко-
  • картел-
  • наркобос

Сериалът, в който Вергара ще изиграе ключова роля, е посветен на живота на Гризелда Бланко

Снимка: Shutterstock

Въпреки че София Вергара е по-известна със своите комедийни роли като в "Модерно семейство", изглежда, че следващата ѝ голяма роля ще насочи кариерата ѝ в съвсем различна посока. Вергара ще изиграе печално известната наркобаронеса Гризелда Бланко, а трансформацията ѝ е зашеметяваща, пише "Giant Freakin Robot", цитиран от БГНЕС.

Вергара се включи в Instagram, за да покаже грима, който ще я превърне в кралицата на картела, известна като Черната вдовица. Можем спокойно да кажем, че София Вергара е почти неузнаваема.

Това ще бъде първата телевизионна роля на София Вергара след приключването на "Модерно семейство" през 2020 г. Въпреки че Вергара беше номинирана четири пъти по време на 11-годишното излъчване на "Модерно семейство", тя така и не получи наградата. Гризелда изглежда като перфектната роля, която може да ѝ донесе трофея "Еми", който досега ѝ бяга.

В момента „Гризелда“ е по средата на снимките. Освен Вергара, в сериала участват Хосе Веласкес, Мартин Фахардо, Орландо Пинеда, Тони Греъм, Фреди Йейт, Габриел Слойер, Камило Хименес Варон, Хосе Зунига, Максимилиано Ернандес, Алехандро Бариос, Хулиет Рестрепо, Марио Перес и др. Сериалът ще се фокусира върху домашния живот на Гризелда Бланко като отдадена майка и нейното издигане до властта и контрола над колумбийския наркоподземен свят.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини