Отидете към основна версия

1 683 6

Box Office: „Убийствен влак“ опази върха у нас, докато „Миньоните 2“ вече събраха над 2 млн. лв. приходи

  • кино-
  • box office-
  • убийствен влак-
  • миньоните 2-
  • убийствена игра-
  • звярът

„Звярът“ обаче дебютира едва на 4 позиция

Снимка: Alexandra Film

Убийствен влак“ за втора поредна седмица остава на върха в българския боксофис, като се задържа с едни гърди пред хита на лятото „Миньоните 2“, по информация на Националния филмов център.

Анимацията на Illumination се радва на страхотен успех у нас със своите 2,04 млн. лв. приходи. В световен мащаб пък има вече внушителните $343 млн. месец и половина след премиерата си, по данни на Box Office Mojo.

Новият филм на Брад Пит обаче така и не събра нужната инерция, като приходите за две седмици по родните екрани се равняват на 274 768 лв., а по света те едва достигнаха $114 млн.

Неприятна изненада отчитаме за голямата премиера от миналата седмица - „Звярът“, с Идрис Елба. Филмът ни хареса доста, но изглежда не се радва на същия интерес от публиката, защото дебютира на българския пазар на 4 място с продадени едва 4 301 билета, равняващи се на 46 701 лв. приходи. Любопитното е обаче, че все още не е тръгнал по кината в САЩ и Китай, откъдето обичайно идват най-сериозните постъпления. Това е и причината продукцията да си е върнала по-малко от $5 млн. от вложените средства.

Убийствена игра“ с Мария Бакалова е още по-ниско, що се отнася до зрителския интерес. Само 28 572 лв. е приходът на продукцията след първия уикенд по българските екрани, а в САЩ изкара скромните $3,6 млн. до момента.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.

Свързани новини