Last news in Fakti

16 Август, 2022 17:30 1 669 6

Box Office: „Убийствен влак“ опази върха у нас, докато „Миньоните 2“ вече събраха над 2 млн. лв. приходи

  • кино-
  • box office-
  • убийствен влак-
  • миньоните 2-
  • убийствена игра-
  • звярът

„Звярът“ обаче дебютира едва на 4 позиция

Box Office: „Убийствен влак“ опази върха у нас, докато „Миньоните 2“ вече събраха над 2 млн. лв. приходи - 1
Снимка: Alexandra Film

Убийствен влак“ за втора поредна седмица остава на върха в българския боксофис, като се задържа с едни гърди пред хита на лятото „Миньоните 2“, по информация на Националния филмов център.

Анимацията на Illumination се радва на страхотен успех у нас със своите 2,04 млн. лв. приходи. В световен мащаб пък има вече внушителните $343 млн. месец и половина след премиерата си, по данни на Box Office Mojo.

Новият филм на Брад Пит обаче така и не събра нужната инерция, като приходите за две седмици по родните екрани се равняват на 274 768 лв., а по света те едва достигнаха $114 млн.

Неприятна изненада отчитаме за голямата премиера от миналата седмица - „Звярът“, с Идрис Елба. Филмът ни хареса доста, но изглежда не се радва на същия интерес от публиката, защото дебютира на българския пазар на 4 място с продадени едва 4 301 билета, равняващи се на 46 701 лв. приходи. Любопитното е обаче, че все още не е тръгнал по кината в САЩ и Китай, откъдето обичайно идват най-сериозните постъпления. Това е и причината продукцията да си е върнала по-малко от $5 млн. от вложените средства.

Убийствена игра“ с Мария Бакалова е още по-ниско, що се отнася до зрителския интерес. Само 28 572 лв. е приходът на продукцията след първия уикенд по българските екрани, а в САЩ изкара скромните $3,6 млн. до момента.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    7 2 Отговор
    Миньончетата ги гледах онлайн, пиратската. Пари за глупости не давам!

    Коментиран от #2

  • 2 От упор

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Студопор":

    Гледа ги...а ДОгледа ли ги?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Студопор

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "От упор":

    Е па да, що?

    Коментиран от #5

  • 4 От упор

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "От упор":

    Божем собственоръчно си го наоисал/а: "Пари за ГЛУПОСТИ не давам!". Щото аз глупостите и безплатно не ги ДОглеждам. Последният случай беше един "шедьовър" на Гай Мадонин (Ричи май официално), дето в една средновековна фантасмагория цъфна "инклузивно" един църен джентълмен. На минутата я спрях, а Гайчо го зачеркнах като режисьор. Пожизнено.

    Коментиран от #6

  • 5 От упор

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Студопор":

    Извинявам се, 4 беше за милостта ти...
  • 6 глас Орфеев

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "От упор":

    Нищо ново. Само си спомни за чернокожия Орфей от филма за Златното Руно, с Денис Хопър.