Отидете към основна версия

2 639 22

Максим Генчев с коментар за Джон Малкович и скъпите билети за представлението му

  • максим генчев-
  • джон малкович-
  • билети-
  • коментар

Българският режисьор Максим Генчев даде своята доза "критика" по темата

Снимкa: БГНЕС

Една от най-обсъжданите културни теми в момента е гостуването на Джон Малкович в Народен театър "Иван Вазов". Мнение за събитието и организацията му изказват всякакви хора, така че не е изненада, че и българският режисьор Максим Генчев даде своята доза "критика" по темата.

Под пост за Джон Малкович, цените на билетите и възмущението от тях, Генчев е направил доста любопитен коментар-анализ на външния вид на Джон Малкович, както и на качествата му като актьор на театралната сцена.

Коментарът му напомня за нелепото изказване, което преди години Асен Блатечки направи по повод играта на Хоакин Финикс в "Жокера", като каза, че "всеки може да се криви".

Ето какво пише Генчев:

"Не е от класата на шекспировия актьор Беркоф, майстор на моноспектакъла!!! Малкович е умен късметлия с интересен лицев (събрани са му очите) фасон за кино, където актьорът е подвластен на режисура, осветление (камера) и монтаж. За театър не е нещо особено (гледал съм го в Лондон). Но името продава!!!".

Веднага след това към Генчев е зададен следният въпрос: "Maksim Kolev Genchev Интересно, ако Джон Малкович гледа ваш филм, каква ли оценка ще даде? :)". Генчев отговаря в типичния за негов стил: "той е актьор. Вероятно ще ме четка, за да го наема:) майтапя се."

Хапливите коментари на българския режисьор обаче не остават незабелязани. Скрийншот с мнението му за Малкович се завъртя в мрежата, а коментарите на потребителите не са никак ласкави.

Ето част от тях:

Простота, и в никакъв случай свещенна! Профанска-да!, коментира Злата Пиринлиева.

И да си идиот, вероятно не е лесно ..., пише Кети Николова

Максим Генчев е един от малкото хора, които, дори да ги пребиеш с камъни...все ще им е малко!, добавя Константина Евтимова.

Този Максим наистина е наглец. Наглостта върви с некадърността, пише пък Иван Светославов.

Борислав Везенков пък смята, че "нещата при Генчев са излезли от контрол".

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.

Свързани новини