Отидете към основна версия

26 692 19

Живото Барби от Русия, което никога не е имало гадже и живее с родителите си

  • барби-
  • ангелика кенова-
  • русия

Ангелика Канова живее под абсолютния контрол на своите родители

През последните месеци името на украинката Валерия Лукянова нашумя по цял свят като момичето, което е истинска двойничка на куклата Барби. Сега обаче „Дейли Мейл“ ни запознава с рускинята Ангелика Кенова, която не просто изглежда като Барби, а и живее като такова.

Кенова е дъщеря на свръх контролиращи родители, които контролират нейните диети, тренировки и цялостен начин на живот. 26-годишната манекенка е отдала живота си на това да има външен вид, възможно най-подобен на популярната детска кукла.

Самата тя признава, че родителите й са я отгледали като истинска принцеса. Макар, че е на 26, тя никога не е имала гадже, тъй като майка й е настоявала всяка нейна среща с момче да се състои в нейно присъствие.

„Моите родители ме отгледаха като принцеса. Те не ме оставиха да имам приятел или обичайните за един възрастен преживявания. Крайният резултат от всичко това е, че аз не съм подготвена за истинския живот – аз съм като жива кукла.“, заявява Ангелика.

Тя е била обличана като Барби още в детските си години и твърди, че не е прибягвала до каквито и да е хирургични намеси, за да постигне своята визия. Иначе Ангелика твърди, че освен като манекенка, се изявява като детски психолог и балерина. Тя често  публикува свои разголени снимки в социалните мрежи. Нещо, което родителите й напълно одобряват.

„Никога не съм се подлагала на пластични операции. Това е нужно само, когато някой има сериозни проблеми със своите лице или тяло. Моите родители не искат да напускам семейния ни дом. Майка ми дори държи да избира дрехите, с които се обличам. Майка ми държи да присъства на моите срещи. Ако излизам с момче трябва да запазя маса за трима, за да има място и за нея. Никога не съм имала истинско гадже. Всички момчета, които познавам са ми просто приятели.“

Ангелика признава, че нейните родители са имали ключова роля за нейния имидж като Барби. Баща й Евгений пък е горд с нейната нарастваща популярност като модел. Още в тийнейджърските й години той й е наел частен треньор, с когото е тренирала по 2 – 3 часа, пет пъти в седмицата, за да постигне вталената си фигура.

„Родителите ми ми даваха всичко. Купуваха ми най-хубавите играчки и ме записваха в най-добрите учебни заведения. Когато бях на 6 майка ми реши да ме вкара в рамките на този Барби имидж. На младини тя също е била много красива.

Като се има в предвид на колко години съм е нормално да живея отделно, но родителите ми настояват да живея с тях. Аз наистина обичам семейството си и не искам да ги разстройвам. Разбирам, че може би съм твърде зависима от тях. Ако някой ден реша да се отделя, ще е доста тежко за тях.“ , споделя Ангелика.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини