Отидете към основна версия

17 422 5

Най-подходящата професия според зодията

  • зодия-
  • работа-
  • професия-
  • подходяща
Снимка: Shutterstock

Да откриете призванието си и да изберете онази професионлна област, в която да вложите сърцето си, е процес, който непрекъснато се променя и обновява. Зодиакалният знак може да бъде само един малък ориентир в търсене на работата, която ще ви направи истински щастливи. Вижте какви са насоките на астролозите:

Представителите на водните знаци са нежни, чувствителни и емоционални.

Те са най-силни в дейности, които се занимават с душата - грижа за другите, писане, рисуване, пеене, духовност.

Рибите могат да се изявяват като режисьори, актьори, музиканти, ясновидци, лечители. психотерапевти.

Скорпионите, макар да не са толкова самопожертвователни, са идеални за професии, които другите зодии обикновено избягват - погребален агент, патоанатом, следовател, криминалист, балсаматор, психиатър, сексолог.

Раците се справят най-добре като социални работници, детски учители, медицински сестри, диетолози, готвачи, психолози и педиатри.

Въздушните знаци - Везни, Водолей и Близнаци - обожават интелектуалните предизвикателства.

Те са пълни с идеи, виртуозни комбинатори и творци. За тях е важно да има движение - физическо, ментално, духовно. Движението, общуването с другите и обменът на мисли, информация, емоции са жизнено важни. Затова въздушните знаци се изявяват добре в области като консултантски услуги, преподавателски и обучителни дейности, търговия. Те са привлечени от дейности, в които има творчество, комуникация, технологии, хора.

Везните са идеални адвокати, посредници и организатори на събития, Близнаците са перфектните търговци и маркетингови специалисти, а Водолеите са най-добрите IT специалисти.

Земните знаци - Телец, Дева, Козирог - са практични, методични и организирани.

Те търсят стабилност, сигурност и корен. За представителите на тези знаци е изключително благотворно и жизнеутвърждаващо да имат досег с природата и земята, както и да вършат неща с ръцете си, защото щастието им минава през сетивата.

Телецът е отличен градинар, но също така има усет за парите и банкерството е в кръвта му. Козметика, архитектура, интериорен дизайн, приложни изкуства - все професии, които удовлетворяват потребностите на Телеца.

Девите владеят детайла, изчистените форми и взаимоотношения, както и грижата за другия. Те процъфтяват в медицинските професии, статистиката, социологията, счетоводството и всякакви асистентски дейности.

Козирогът е кариеристът на зодиака. Той се цели нависоко и надалече и полага неимоверни усилия да стигне максимално високо в йерархичната стълбица. Той е финансист, главен счетоводител, мениджър, архитект, организатор.

Огнените знаци - Овен, Лъв, Стрелец - обичат да действат, да инициират и да ръководят. Те обикновено застават зад каузи, в които горят. Те са естествените лидери в нашето общество - и формални, и неформални.

Овенът търси съревнованието. Той е спортист, полицай, огнеборец, хирург. Овенът има нужда от битки - някои малки и лични, други - обществено значими. Той е мениджър и водач в областта си. Лъвът обича да се изявява на сцена, затова той е актьор, телевизионен водещ, артист или мотивационен лектор. А Стрелецът намира себе си в професии като издателска дейност, международни отношения, международна журналистика, преводаческа дейност.

Това са най-общи насоки, но всеки човек носи своята индивидуалност и трябва сам да открие попрището, в което ще се чувства най-щастлив.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Най-големите скандалджии в зодиака

    Всеки един от нас има уникален характер, но астрологията често ни дава интересна информация за нашите потенциални силни и слаби страни според зодиакал ...
    вчера в 15:56 ч.
    2 822
    10
  • 4-те най-трудни мъжки зодии

    Всички ние демонстрираме най-добрите си качества в началото на една връзка. И само месеци по-късно партньорът вижда нашата "тъмна" страна и ...
    25.04.2024
    4 785
    6
  • Знаците от съдбата, че трябва да напуснете работа

    Дa ocтaнeш нa paбoтнo мяcтo, ĸoeтo вeчe cи нaдpacнaл, мoжe дa изглежда като дa тъпчeш нa eднo мяcтo, нo идeятa зa пpoмянa нa ĸapиepaтa в cpeдaтa нa жи ...
    21.04.2024
    2 018
    3
  • Краят на април ще бъде ужасен за две зодии

    До края на месец април останаха само десетина дни. Астролозите подчертават, че април е месец на обновление и нови постижения, но дали това е период на ...
    20.04.2024
    9 779
    2
  • Това са най-трудолюбивите зодии

    Тези зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата, амбицирани са, искат да успеят, да се докажат. Те са умни, работят здраво, обичат да ...
    17.04.2024
    4 053
    6