Отидете към основна версия

21 503 9

Правилата на играта, наречена "груб секс"

  • секс-
  • груб-
  • пляскане-
  • bdsm
Снимка: Shutterstock

Нестандартният и груб секс в крайните му форми е познат като BDSM – сексуални отношения, които се фокусират около две роли – на доминант и подчинен. Този тип сексуална игра има определени правила.

По-грубички действия в леглото като скубане, пошляпване, хапане, драскане са обичайни елементи от любовната игра на някои двойки, които просто искат да вкарат малко повече страст, тръпка и адреналин в секса. И това е в реда на нещата, дори има научно обяснение защо някои хора се наслаждават на малко повече грубост в секса.

"Ако сте в ролята на подчинен по време на секс, това повишава сърдечния ви ритъм в отговор на болката," обясняват сексолозите.

Има области в мозъка, които отговарят на болка и такива, които се активират при възбуда. При някои хора двете усещания са свързани, тъй като мозъкът им подава редуващи се смесени сигнали на болка и удоволствие. Така двете усещания се свързват в едно и трябва да бъдат изпитвани едновременно.

Важно е болката и грубостта в секса да не преминават някои граници. Предлагаме ви няколко правила за това как да бъдете агресивни в спалнята, така че това да носи удоволствие и на двама ви.

Спонтанността и изненадите нямат място при грубия секс

Ако желаете да практикувате по-агресивен секс, трябва предварително да уговорите границите и предпочитанията с партньора си. Задължително уточнете какви сигнални думи ще използвате в случай на преминаване на границите, които да служат за забавяне на темпото.

Техника на пошляпването

„Пляскането трябва да става с отворена длан в долната месеста част на задните части. Вибрациите върху плътта изпращат сигнали до интимните зони и това носи удоволствие“, обясняват експертите.

Хващане за косата

Ако ще хващате партньора си за косата, правете го в частта, която е по-близо до скалпа. Дърпането в краищата причинява неприятна болка.

Хапане

Хапането определено прави секса по-първичен и животински. За много двойки това е доста възбуждащо. Започнете от долната устна и нежно захапвайте кожата по тялото като засилвате интензивността и силата, ако имате позволение.

Поемането на контрола, малко повече агресия и доминация или обратното - подчиненост може да носят истинска наслада на някои хора, но задължително коментирайте докъде може да се простират и следете за реакциите на партньора си.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини