7 Февруари, 2017 00:30 21 222 9

Правилата на играта, наречена "груб секс"

  • секс-
  • груб-
  • пляскане-
  • bdsm
Правилата на играта, наречена "груб секс" - 1
Снимка: Shutterstock

Нестандартният и груб секс в крайните му форми е познат като BDSM – сексуални отношения, които се фокусират около две роли – на доминант и подчинен. Този тип сексуална игра има определени правила.

По-грубички действия в леглото като скубане, пошляпване, хапане, драскане са обичайни елементи от любовната игра на някои двойки, които просто искат да вкарат малко повече страст, тръпка и адреналин в секса. И това е в реда на нещата, дори има научно обяснение защо някои хора се наслаждават на малко повече грубост в секса.

"Ако сте в ролята на подчинен по време на секс, това повишава сърдечния ви ритъм в отговор на болката," обясняват сексолозите.

Има области в мозъка, които отговарят на болка и такива, които се активират при възбуда. При някои хора двете усещания са свързани, тъй като мозъкът им подава редуващи се смесени сигнали на болка и удоволствие. Така двете усещания се свързват в едно и трябва да бъдат изпитвани едновременно.

Важно е болката и грубостта в секса да не преминават някои граници. Предлагаме ви няколко правила за това как да бъдете агресивни в спалнята, така че това да носи удоволствие и на двама ви.

Спонтанността и изненадите нямат място при грубия секс

Ако желаете да практикувате по-агресивен секс, трябва предварително да уговорите границите и предпочитанията с партньора си. Задължително уточнете какви сигнални думи ще използвате в случай на преминаване на границите, които да служат за забавяне на темпото.

Техника на пошляпването

„Пляскането трябва да става с отворена длан в долната месеста част на задните части. Вибрациите върху плътта изпращат сигнали до интимните зони и това носи удоволствие“, обясняват експертите.

Хващане за косата

Ако ще хващате партньора си за косата, правете го в частта, която е по-близо до скалпа. Дърпането в краищата причинява неприятна болка.

Хапане

Хапането определено прави секса по-първичен и животински. За много двойки това е доста възбуждащо. Започнете от долната устна и нежно захапвайте кожата по тялото като засилвате интензивността и силата, ако имате позволение.

Поемането на контрола, малко повече агресия и доминация или обратното - подчиненост може да носят истинска наслада на някои хора, но задължително коментирайте докъде може да се простират и следете за реакциите на партньора си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    3 17 Отговор
    Спирам БМВ-то M3 (F80) 3.0 (450 Hp) Competition Package DCT и от камарата (30-40) си избирам . На задната седалка не ги питам дали им е грубо . Бия и еба и само за мене питат : Къде е момчето с БМВ-то M3 (F80) 3.0 (450 Hp) Competition Package DCT . Като ме видят и треперят и протичат . Тичат до къщи да си сменят бикините защото са мокри .

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Хараламби

    9 0 Отговор
    Как е възможно да сравнявате "груб секс" с BDSM! Вие имате ли си поне малка представа какво значи BDSM???
    B - Bondage (принуда, заробване)
    D - Discipline (дисциплина)
    S - Sadism (садизъм)
    M - Masochism (мазохисъм)
    Също като пошляпването, нали?
  • 3 гост

    5 1 Отговор
    За груб секс - циганката , Мейзеровата .
  • 4 бат ваньо

    6 0 Отговор
    Вени от толкова секс вече започваш да ставаш леко извратена.
  • 5 гощо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Някакви циганки в село Мечка ли возиш с тройката от 89г 316 карбуратор?!?!?
  • 6 кроко

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "ссс":

    Аз го прая почти същия номер колега само че мойто БМВ е бая по мощно от твойто 650 нм и да знаеш всички в селото умират от завист като ма видят с него как въртя гуми. Успехи колега!
  • 7 Грую

    4 3 Отговор
    Най-грубият секс е накрая като свършиш в нея и и кажеш, че и спираш джобните за следващата седмица да ги харчи по моловете - жените полудяват като нямат пари да ги харчат за простотии, за да си избиват селските/тъпи комплекси.
  • 8 Thanks

    0 0 Отговор
    Йехехехейейейе пак дистрибутирано с любов от любимата ни Вени... Ураааааааа :)
  • 9 BUBU

    1 0 Отговор
    Груб секс,БМВ,циганка,кво става?Няма понятие" ГРУБ СЕКС",има лигави гражданки !!!