Отидете към основна версия

25 669 85

Провинциализмът - по какво си личи

  • провинциално-
  • момиче-
  • секс
Снимка: Shutterstock

Вкусът и чувството за стил не се купуват с пари, те се възпитават и изграждат цял живот. Но при някои жени този процес не се случва. Под влиянието на модата и поради липсата на морал и ценности, те се стремят към показност и прахосничество. Именно този манталитет някои наричат провинциален. В опитите си да се открояват сред тълпата, тези жени, най-често по-млади, прибягват до най-разнообразни начини. Ето какви качества и характеристики притежава този специален вид жени: 1. Сексуалността на показ

Червилото – ярко червено, цветът на косата – ослепително рус или черен със син отенък, шията – с дълбоко деколте, а полата, разбира се, мини, деколтето огромно. Силна жажда за животински щампи, кристали и пайети.

2. Токчета навсякъде

В мола, на улицата, на барбекю, на плажа - провинциалните момичета избират да обуят токчета. Те мечтаят за маркови обувки с ултра високи токчета, като тези на звездите от телевизията, и ако не могат да си ги позволят, си купуват реплики, което може да се види от километри.

3. Маркови дрехи и аксесоари

За тях е много важно всички да забележат, че чантата им или червилото им, са скъпи и маркови. Етикетите и цените са толкова важни за тези жени, че дори ги превръщат в тема на разговор.

4. Външен вид с изкуствени подобрения

Ботокс в устните и бузите, силикон в гърдите, по-малък нос и по-дълги мигли, екстеншъни в косата - тези жени са основните клиенти на козметици и пластични хирурзи.

5. Излишни орнаменти

Всякакви бижута от благородни метали и с повече камъни момичето носи като украса. То трябва да изглежда скъпо и богато.

6. Отношение към мъжете

Провинциалистките гледат на мъжете хищнически. С един поглед те могат да преценят размера на доходите, нивото на щедрост и цялостния потенциал. За тях не е важно дали ще бъде груб или ще пие, най-важното е мъжът да е богат и щедър.

А всъщност много по-ценно от всичко това е жената да подчертае своята индивидуалност, да бъде различна от всички останали, за да бъде интересна на мъжете. Обръщайте внимание на самостоятелното си развитие, защото перфектни и незаменими хора няма. Не забравяйте родното си място и се гордейте със семейството си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини