Отидете към основна версия

45 204 71

19-годишен от Кюстендил стана кюстендилка с 3 операции (СНИМКИ)

  • кюстендил-
  • смяна на пола-
  • операции-
  • жена-
  • анджелина

Анджелина обожава новото си женско тяло и не спира да се снима

Снимки Фейсбук

19-годишен младеж от Кюстендил е претърпял три операции, за да стане жена. Интервенциите били извършени в столична клиника, пише в. „Вяра“.

След смяната на пола си, Филип Димитров, съвсем логично, сменил и името си. Сега се нарича Анджелина и предизвика бурни реакции в социалните мрежи, след като публикува снимки на новото си женско тяло.

"Имам сестра, която общуваше с момичета и аз излизах с тях, придобих техния маниер и техния начин на мислене. Всичко друго имах, само ми липсваше женското тяло", споделя Анджелина пред регионалното издание.

Тя разказва, че не се е родила транссексуален, а е придобил това усещане по-късно.

"В малък град като Кюстендил такива хора като мен са силно подигравани и затова да стана транссексуална беше изход от тази ситуация. Това, че в малкия град всичко се знае, помогна на хората да научат какво се случва с мен и с тялото ми", разказва Анджелина.

Тя разчита на най-близките си приятели Лора и Кристиян, както и на сестра си Елена, с която са близнаци, когато ѝ е било най-трудно и тежко.

"Много ценя и тримата и ценя тяхната подкрепа. Лично аз споделих с родителите си каква съм и първоначално реакцията не беше много добра, както можеше да се очаква. Те дори ме заведоха на психолог заради тези мои мисли. Аз обаче им обясних, че това е мое лично решение и като навърших 18 години, мечтата ми за операция стана факт", добавя тя.

Следват три операции в частна клиника, като чрез тях само външно се променя половата система. "Не мога да имам деца, това е категорично, но на мен ми е достатъчно като съблека дрехите, да видя женско тяло и това ми харесва", казва тя.

След като получава новото си тяло, Анджелина непрестанно го снима и споделя снимки, които олицетворяват радостта ѝ, в социалните мрежи. Това обаче, не се приема добре от всички и под снимките се появяват множество неодобрителни коментари.

Но кюстендилката не се разстройва или притеснява от това. "По-добре да си в устата на хората, отколкото в краката им", казва Анджелина.

"Все още нямам приятел, ако си намеря, ще кажа какво се е случило. Аз се чувствам като жена, трудно е да се поддържам, но ми е приятно да го правя", споделя още момичето.

"Не ме болеше, чувството е такова, както майката, като ражда, усеща болката, сякаш от мен излизаше ново тяло. След 2-3 седмици се връща към нормалния начин живот. Операциите продължиха 3-4 месеца", споделя Анджи.

Тя вече е сменила и личната си карта, защото според документите за самоличност, тя е момче и се казва Филип.

Новите документи са ѝ позволили да пътува в чужбина и тя наскоро тя се завърна от Дубай, където иска пак да отиде.

„Милички, вече съм била в Дубай с разрешение на съдебната власт и мисля още веднъж да отида и ще ви изпратя снимки”, написа кюстендилецът в социалната мрежа.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.

Свързани новини