Отидете към основна версия

8 426 4

4 неща, с които жените дразнят мъжете

  • жена-
  • дразни-
  • прилежност-
  • стеснителност
Снимка: Shutterstock

Някои женски качества, които самите жени смятат за положителни, буквално отблъскват мъжете. Вижте кои са те:

1. Прилежност

Прилежността е прекрасно качество, на което момичетата са възпитавани от най-ранно детство. И то е наистина ценно.

Но за мъжете е абсолютно неразбираемо защо дамските бикини трябва да са подредени по цветове, а чантите – по сезони. За мъжа е важно никой да не припарва до неговото хаотично царство, където е цялата дискография на "Металика”, счупената бормашина, кутията с гвоздеи и други "безценни" съкровища.

Жените не могат да се отърват от това си качество, защото в основата му е майчинският инстинкт. Но мъжът вече си има майка и нейно е било задължението да възпита у сина си чувство за ред. Така, че не го дразнете излишно.

2. Отговорност

Една отговорна жена никога нищо не забравя, винаги изпълнява обещанията си, мисли първо за другите, а след това за себе си, което е прекрасно. Но проблемът е в това, че прекалено отговорните жени винаги привличат безотговорни мързеливци.

Според теорията за противоположностите такива партньори биха били напълно подходящи. Но истината е, че безделникът си тръгва веднага, след като му мине тръпката и няма да търпи безкрайни натяквания.

3. Стеснителност

Стестнителността като качество за момиче е съвсем в реда на нещата, но срамежлива тридесетгодишна жена вече е диагноза. И дори отначало да изглежда много мило, на третия месец съвместен живот започва да дразни. А сексът на тъмно и под чаршафите в мисионерска поза не е мечта на никой нормален мъж.

4. Жертвоготовност

Всички знаем историите за жените на гениални и талантливи мъже, които цял живот са търпели трудния им характер и са се примирявали с униженията. Но до колко тези мъже са били благодарни на самоотвержените си жени?! По-скоро са го приемали като тяхно задължение. За щастие, гениите са рядко срещани екземпляри. Не толкова надарените мъже се срещат много по-често и в никакъв случай не са готови за жената, която е готова да посвети живота си на тях.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини