Отидете към основна версия

23 877 23

Баба-мечта за всеки... дядо

  • заклина-
  • блогър-
  • баба-
  • секси

Заклина, 47-годишна красавица, баба на две момиченца и моден блогър, изуми света и се превърна в звезда на социалните мрежи, пише dailymail.co.uk.

Без бръчки, със секси тяло, зашеметяващо излъчване и вкус към модата, тя има над 158 000 последователи в Instagram и може би е най-добре изглеждащата баба на света, която превръща остаряването в нещо невиждано.


Заклина счупва стереотипа за бабата с очила и прошарена коса, бръчки и излишни килограми, която се върти само в кухнята. Тя доказва, че една жена може да изглежда секси, дори и на прага на 50-те. Заклина, която е от Сърбия, но от много години живее в Италия, казва:

„Моята цел е да вдъхновя жените да събудят дивата си страна“.

И очевидно донякъде успява, ако се съди по броя на феновете й. Заклина се появява в различни, но винаги елегантни образи – като съвременна аристократка с красиво палто и перли, като мениджър на вечерно парти с тясна рокля и високи токчета, като артистична натура с бяла риза и високи плетени сандали... Целта на всичко това е да вдъхнови зрелите жени да се върнат в младостта и да експериментират с външния си вид.

Когато не публикува снимки от своите пътувания, модната сензация изпълнява задълженията си на баба и се грижи за двете малки деца на 28-годишната си дъщеря.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини