Отидете към основна версия

12 448 6

Момичето, преборило физическите си недъзи, за да стане секси модел (СНИМКИ)

  • момиче-
  • болест-
  • модел-
  • фитнес-
  • церебрална парализа-
  • мозъчно увреждане-
  • австралия-
  • красавица

Всички нейни постижения са резултат от усилена работа и вяра, че ще успее

Снимки: Инстаграм

Никога не бихте предположили през какви изпитания е преминала фитнес моделът Мариана Сфакианакис, за да се превърне в жената която е днес, когато видите последните ѝ снимки, публикувани в Инстаграм.

Наскоро 22-годишната австралийка, родена в Гърция, сподели със своите над 54 000 последователи в социалната мрежа колко много се е борила и какви трудности е трябвало да преодолее, за да постигне мечтите си.

Тя се родила преждевременно, но заради лекарска грешка прекалено дълго останала без кислород. Това довело до ужасни последици: частично мозъчно увреждане и церебрална парализа.

"Когато бях малка, никога не разбирах какво всъщност се случва и защо съм различна от другите деца. Подиграваха ми се, че не ходя, както останалите, а също така, че съм в инвалидна количка", споделя Мариана, цитирана от сайта , пише в. "Дейли Мейл".

Лекарите ѝ казвали, че тя никога няма да бъде нормала в истинския и пълен смисъл на думата. Тя обаче, ги опровергала.

Животът ѝ бил истинско предизвикателство до 6-тия ѝ рожден ден. Тя всеки ден се борела за живота си, а това било съпроводено с тежка депресия. Всичко това се променило, когато момичето било оперирано. Тя започнала да ходи. След последвалите 8 месеца на рехабилитация, изпълнена с болка и сълзи, момичето болка и сълзи тя успяла да победи болестта си.

В продължение на дълги години момичето водило тежка битка за здравето си. Нейното основно оръжие били различни спортове и физическата активност. Редовните тренировки помогнали на Мариана да стане силна и да оформи тялото си по изумителен и красив начин, а освен това ря се сдобила и със самочувствие и увереност.

Днес Мариана окуражава своите последователи никога да не се отказват от мечтата си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини