Отидете към основна версия

4 861 0

Вашият хороскоп за днес, 01.05.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • везни-
  • рак

Овен

Ако имате работа за довършване разумно е да я свършите, въпреки почивния ден. След това се насладете на заслужена почивки. Не пренебрегвайте желанията на интимния си партньор.

Телец

Днес ще сте обсебени от една идея, която искате да осъществите от доста време. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.

Близнаци

През този ден обичайният ви ритъм на живот ще бъде нарушен от многобройни събития. Ще ви изненадат неканени гости, но това само ще ви разсее от грижите и ще ви зареди с положителни емоции. За някои се очертава дълъг път.

Рак

Денят ви ще премине спокойно и ще се радвате на семеен уют и релакс. За необвързаните се очертават нови любовни вълнения. Телефонно обаждане ще ви напомни за дадено обещание.

Лъв

Днес ще имате възможност да се отдадете на така желаната от вас почивка. Забравете за грижите и се отдайте на любимо занимание. Не допускайте да ви натоварват с чужди проблеми.

Дева

По-добре за вас ще бъде, ако през този ден не пренебрегвате любимия си човек. Нужно ви е усамотение заедно и точно сега е времето, в което да се възползвате и да направите някаква романтична изненада.

Везни

Днес си отделете време за разходки. Прекалено застоялият начин на живот няма да ви донесе позитиви. Движението е освен здраве и радост. Не допускайте ваши близки да се бъркат в отношенията ви с интимната ви половинка.

Скорпион

Днес сте заслужили да се отдадете на отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки.

Стрелец

Днес не допускайте да се превръщате в изкупителна жертва на интриганти. Голяма част от представителите на зодиака ще предприемат пътешествие, за да се отдадат на заслужена почивка. Обърнете внимание на вашите родители.

Козирог

Днес не се претоварвайте със задачи от битов характер. Потърсите помощта на вашите близки, за да ви остане време и за по-приятни занимания. Не давайте пари назаем. Не тръгвайте на дълъг път.

Водолей

Днес посветете повече от времето си на децата. В забързаното ежедневие нямате време, а има доста за какво да си приказвате. Не бъдете много критични към вашите близки и приятели.

Риби

Днес се отдайте на заслужена почивка и посветете времето си на любими занимания и кулинарни глезотийки. Обърнете внимание на вашите близки, те имат нужда от вашето внимание и присъствие.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Дневен хороскоп за 30.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен В днешния последен априлски ден и в навечерието на Великденските празници може да се окажете по-фокусирани ...
    днес в 07:00 ч.
    3 275
    2
  • Най-големите скандалджии в зодиака

    Всеки един от нас има уникален характер, но астрологията често ни дава интересна информация за нашите потенциални силни и слаби страни според зодиакал ...
    вчера в 15:56 ч.
    2 963
    10
  • Дневен хороскоп за 29.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот и публичния си имидж. Може да откриете, че отделяте п ...
    вчера в 07:00 ч.
    4 076
    0
  • Прекрасен май очаква 4 зодии

    С началото на всеки нов месец ние се вълнуваме какво ни очаква през този период и какви емоции ще преобладават – позитивни или негативни. Когато ...
    27.04.2024
    3 916
    0
  • Дневен хороскоп за 28.04.2024 г.

    хороскоп от astrohoroscope.info Овен Все по-силно усещате поривите на пролетта и наближаването на празниците. Денят е подходящ за чистене, но ви ...
    28.04.2024
    3 918
    0