Отидете към основна версия

10 358 29

Мика Стоичкова с размисли и страсти за деградацията

  • мика стоичкова-
  • коментар-
  • ядосана-
  • деградация-
  • размисли-
  • общество

Дъжерята на футболната ни легенда отново реши да изкаже на глас мислите си

Снимки: Инстаграм

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков отново привлече внинамието към себе си с поредния си изблик на възмущение в социалните мрежи. Този път тя избухна срещу хората, които продават душата си за пари.

В своя профил в Инстаграм Мика публикува вариация на най-известното изображение на кубинския революционер Че Гевара. На нея лицето на бореца за свобода е заменено с лика на маймуна, а отдолу стои надпис "Да живее деградацията".

Към снимката разбира се имаше и много жлъчен коментар:

"Платени журналисти, платени политици, платени жени. Това са силните на деня. За съжаление. Не може компаньонка да е идол, нито крадец да е герой, нито лъжец да е достоен и надежден. Или може?", попита тя в началото на коментара, съпътстващ публикуваното в Инстаграм изображение.

"Момичета, по-добре баба ви да ви е идол, отколкото деградирали кукли барбита, които за пари са готови на всякакви компромиси. Интересно ми е, като остареят и започнат да си правят неминуемите за онази възраст равносметки, какво ще си кажат накрая? "Живях, продавах си тялото за рокли на D&G и чанти на Валентино, продавах се за Мерцедеси и пътувания до Малдивите, продавах се за часовници, обички, очила и гримове... Живях за предмети и никога за душата си." Хахаххаха извинете, надали някоя от тях ще си каже нещо подобно :) Надали някой от изброените боклуци някога ще съжали за поведението си. Което е жалко", завършва коментара си Мика.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини